Webnoviny - Svet

Walter Smith nešetril chválou na adresu Weissa ml.

WEBNOVINY.SK

Vladimír Weiss ml. Foto: SITA/Michal Burza GLASGOW 23. augusta (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový stredopoliar Vladimír Weiss ml. pri svojom debute v drese Glasgowa Rangers strávil v nedeľu na trávniku Hibernianu v Edinburgu len 25 minút, ale kouč 53-násobných a úradujúcich škótskych šampiónov Walter Smith nešetril chválou na jeho adresu.

„Potešilo ma, ako si počínal,“ cituje Smitha portál Scottish TV. „Počas môjho už 3,5-ročného pôsobenia v tomto klube sme nikdy nemali v kádri skutočného krídelníka a osobne som tvrdo drel pri hľadaní nejakého hráča na tento post. Práve on patril medzi tých, ktorí vzbudili našu pozornosť. Môže sa z neho stať chalan, ktorý pre nás bude v tomto smere obrovským prínosom. Vždy som zastával názor, že tím ako ten náš potrebuje hráča tohto typu. Azda s pribúdajúcim počtom zápasov na jeho konte budeme svedkami dokonca ešte kvalitnejších výkonov,“ skonštatoval 62-ročný rodák z Lanarku Walter Smith.

Dvadsaťročný syn hlavného trénera reprezentácie SR Weiss ml. sa minulý štvrtok dohodol s „jazdcami“ na ročnom hosťovaní z anglického Manchestru City. V nedeľu nastúpil v 66. min a už po štyroch minútach sa asistenciou na gól Kennymu Millerovi na 2:0 podieľal na úspechu svojho nového mužstva. Rangers napokon v dueli 2. kola Scottish Premier League 2010/2011 triumfovali 3:0. V sobotu 28. augusta o 16.00 h SELČ privítajú doma v Ibrox Parku tím St. Johnstone.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM