Webnoviny - Svet

Weiss rokoval s Kováčikom, rozhodnutie oznámia až v pondelok

WEBNOVINY.SK

réner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír WeissFoto: Ilustračné foto SITA/Jozef JakubčoBRATISLAVA 25. mája (WEBNOVINY) – Hlavný tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss, ktorý v pondelok viac ako tri hodiny rokoval so zástupcami Legie Varšava o jeho možnom angažmáne v Poľsku, sa v stredu stretol s prezidentom Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Jánom Kováčikom.

Obaja riešili vzniknutú situáciu okolo možného pôsobenia V. Weissa v Legii Varšava a dohodli sa, že výsledky ich rozhovoru oficiálne zverejní kouč A-tímu SR v pondelok 30. mája o 16.30 h na zraze jeho zverencov pred kvalifikačným zápasom s Andorrou (hrá sa v sobotu 4. júna o 20.15 h na Pasienkoch, pozn.).

„Pán prezident SFZ sa s trénerom Weissom stretol. Nebolo to v utorok, ale o deň neskôr. Rokovali spolu, dohodli sa na riešení vzniknutej situácie. Výsledkom ich rozhovoru bola tiež dohoda, že o všetkom bude tréner Weiss oficiálne informovať až v pondelok na tlačovej besede počas zrazu A-mužstva pred duelom s Andorrou,“ povedal v stredu pre agentúru SITA riaditeľ oddelenia komunikácie a PR SFZ Juraj Čurný.

Podľa jeho slov práve na zraze slovenskej futbalovej reprezentácie v seneckom hoteli Dolphin bude vhodný priestor, aby sa médiá mohli trénera Weissa opýtať na všetko, čo ich na margo jeho trénerskej budúcnosti interesuje.

„Dovtedy prezident SFZ Kováčik, ani tréner Weiss na otázky okolo možného pôsobenia trénera Weissa v Poľsku nebudú odpovedať. Tréner Vladimír Weiss chce všetko vysvetliť až v pondelok 30. mája v Senci. Navyše, hneď po skončení stredajšieho rozhovoru prezident SFZ Ján Kováčik sľúbil, že dovtedy, kým svoje rozhodnutie nepovie tréner Weiss, on o výsledkoch ich rozhovoru dopredu informovať nebude,“ zdôraznil Juraj Čurný.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM