Prokop Slováček Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Atrakcie viacerých miest i zabudnutý kolos, ktorý sa zmení na ekologické sídlisko

Sobota v pohybe. Aspoň v našom podaní taká bude. Cykloturistika, beh, ale aj cviky na sexi zadok do plaviek. To je pohľad do našich regiónov.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Atrakcie viacerých miest i zabudnutý kolos, ktorý sa zmení na ekologické sídlisko
Zdroj: Dnes24.sk

Začnime ráno pohybom. Letná sezóna sa blíži a nechcené kilá na niektorých partiách už neschováte pod svetre a kabáty. Zisťovali sme u profi trénera z Humenného, čo pomáha pre sexi zadok do plaviek. Ako si ho čo najrýchlejšie vylepšiť? Toto sú naj cviky, aby ste mohli ukázať svoje ladné krivky.

Na Dunajskej promenáde v Bratislave sa predbežne ráta s vybudovaním zmiešaného priestoru pre cyklistov aj peších zároveň. Cyklisti však upozorňujú, že takéto riešenie je nebezpečné, obmedzilo a ohrozilo by jednu i druhú skupinu.

Čo tak trošku behu? Má síce krátku históriu, ale o to je obľúbenejší. Nočný beh v Tatrách si nemôžete nechať ujsť.

Radnica vydala maľovanú mapu s atrakciami mesta. Cykloturistický sprievodca regiónom a mapa top atraktivít Ružomberka tvoria dva nové prírastky do bohatej rodiny propagačných materiálov, ktorými sa mesto v srdci Liptova chce prezentovať návštevníkom.

Betónový strašiak na okraji Spišskej Novej Vsi stojí už celé roky. Rozostavaná budova sa nikdy nezmenila na plánovaný mäsokombinát. Súčasný majiteľ mal však v pláne vybudovať na jeho mieste nové ekosídlisko.

A na záver si vychutnajte netypické fotky z nočnej Rožňavy. Takto ju určite nepoznáte.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM