Prokop Slováček Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Člnkovanie v Nitre nie je isté, súboj ulíc v Hlohovci áno

V hlavnom meste sa včera oslavovalo ako vo Francúzsku. Pozrieme sa aj na najstarší porevolučný kostol a počlnkujeme sa v Nitre. Možno.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Člnkovanie v Nitre nie je isté, súboj ulíc v Hlohovci áno
Zdroj: nitra.dnes24.sk

Bratislava sa obliekla do francúzskej trikolóry. Vône a tóny typické pre krajinu galského kohúta sa včera niesli bratislavským Hlavným námestím.

Pred štvrťstoročím v porevolučných časoch nastal boom v stavaní kostolov a cirkevných stavieb. Najrýchlejší na Slovensku boli vo Svite .

10 FOTO dôkazov , že leto v Brezne a v jeho okolí je NAJ! Nádherná príroda a krásne scenérie.

Dobrovoľníci zobrali veci do vlastných rúk a … Bystričania, toto si zaslúži veľký LIKE! Pešia zóna vedúca popri Domanižanke má opäť krajšiu tvár. Môže za to výrazná zmena na ďalšom z tamojších mostíkov. Pomôžte pri hľadaní jeho názvu!

Člnkovanie v nitrianskom parku Sihoť: Zabudlo už mesto na túto atrakciu? Pred pár rokmi prišlo mesto so zaujímavou atrakciou. Návštevníci nitrianskeho parku si mohli užiť člnkovanie na jazierku. Zaujímalo nás, či túto aktivitu mesto plánuje obnoviť.

V Hlohovci sa chystá súboj ulíc! Heslo akcie, ktorá sa už čoskoro uskutoční v Hlohovci, je jednoznačné. Podpor svoju ulicu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM