Prokop Slováček Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Koľko meria najdlhšia syrová niť a načo sú psom žlté stužky?

Bláznivé fotky svadobčanov, jeden slovenský syrový rekord i pokus o záchranu životov. To všetko sa zmestilo do nášho regionálneho výberu.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Koľko meria najdlhšia syrová niť a načo sú psom žlté stužky?
Zdroj: Dnes24.sk

V zahraničí dobre známa žltá stužka umožňuje majiteľom psíkov dopriať im lepší životný štandard. Vďaka nej môžu už z diaľky upozorniť iných psičkárov na to, že ich psík potrebuje priestor.

Každý mladý pár chce mať čo najkrajšie fotky zo svojho veľkého dňa. Nie všetci však siahajú po klasike. Tak je to aj s niektorými snúbencami z Humenného a okolia." Tých sa podarilo zvečniť na naozaj nevšedných záberoch.":http://humenne.dnes24.sk/…za-to-241607

Dokážeme zachrániť ľudský život? Skúšali to študenti z popradského nového gympla. Každoročne zbytočne vyhasínajú životy ľudí, pretože im nie je poskytnutá prvá pomoc. Dokážeme nespanikáriť a poskytnúť pomoc, aby sme zachránili ľudský život?

Na syrárskom jarmoku sa podarilo urobiť slovenský rekord. Návštevníci tretieho ročníka Celoslovenského syrárskeho jarmoku to videli v areáli Kozieho vŕšku pri Ivachnovej na vlastné oči.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM