Prokop Slováček Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Pocta legendárnemu trénerovi, smútok na našich cestách

Pozývame vás do Kremnice kde sa možno dočkajú novej cesty. Po ceste sa môžeme napiť na dvoch miestach kvalitnej minerálnej vody.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Pocta legendárnemu trénerovi, smútok na našich cestách
Zdroj: TASR

Hlavný ťah pri Kremnici po silných búrkach podmyla voda. Projekt na opravu úseku je podľa cestárov pripravený už niekoľko rokov. No až teraz, zdá sa, sa dali veci do pohybu.

Prvé narodeniny oslávi City Arena a Štadión Antona Malatinského osadením sochy legendárneho trénera spartakovcov. Je zobrazený v jeho typickom postoji.

Po zbúraní bývalého cyklistického štadióna v Bratislave zostala na mieste jama. Nahradiť by ju mal voľnočasový priestor. Kedy sa parku dočkáme, je však zatiaľ otázne.

Čítajte aj: Spreneveril pol milióna eur, skrýval sa v Thajsku a chytili ho pre hlúpu chybu

Včera ešte doznievali aj v našich článkoch dozvuky troch tragédií, ktoré sa odohrali na našich cestách. Dve tragické nehody, traja mŕtvi a traja ťažko zranení. Taká je smutná bilancia.

Pri Hlohovci zasa boli policajti nútení strieľať na auto, v ktorom, ako sa ukázalo, sedeli štyri ženy. Dve sú v nemocnici. Auto totiž odmietalo zastaviť, dokonca sa rozbehlo proti policajtom a napokon sa pustilo do naháňačky ako z filmu.

Tragická noc z pondelka na utorok bola aj na podtatranských cestách . Jedna nehoda s ťažkými a ďalšia s fatálnymi zraneniami sú toho dôkazom.

Aby sme však nepísali len o smutných veciach. Zvolenčania majú dôvod na radosť. Ich staničný medokýš zrekonštruovali a domáci si tak opäť s chuťou môžu plniť chutný prameň do fliaš.

Podobne ako kúsok od Banskej Bystrice, pri Čeríne, kde si tiež môžete načapovať chutnú minerálnu vodu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM