Prokop Slováček Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Pozitívne správy z troch nemocníc, pacienti sa budú mať lepšie

Zo všetkého najviac včera hýbalo našimi regiónmi počasie. Ale naši regionálni redaktori sa venovali aj iným, zaujímavým témam.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Pozitívne správy z troch nemocníc, pacienti sa budú mať lepšie
Zdroj: mikulas.dnes24.sk

Prudké búrky, lejaky, obrovské množstvá vody, ktoré nestíhajú odtekať a hromadia sa v pivniciach, na parkoviskách a sídliskách, popadané stromy. Taký bol cez víkend obraz na viacerých miestach na Slovensku.

Nemocnica Poprad získala grant z verejno-prospešnej finančnej zbierky Deň narcisov. Peniaze pôjdu na chirurgické oddelenie na liečbu zhubných ochorení.

Pozitívne správy prišli aj z nemocnice v Liptovskom Mikuláši. Dostane nové prístroje v hodnote 6 300 eur. No a pacienti sa do tretice môžu tešiť aj v Brezne.

Príchod firmy Jaguar Land Rover do regiónu Nitry ovplyvní aj ostatné automobilky a subdodávateľov, ktorí už na Slovensku pôsobia. Problémy firiem s hľadaním kvalitných zamestnancov sa môžu ešte prehĺbiť.

No a na záver si prečítajte rozhovor so šéfredaktorkou portálu Zvolen24.sk. V rozhovore prezradila čo to o svojej práci a aj to, ako sa vyrovnáva s kritikou.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM