Prokop Slováček Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Sprievod plný tanca, i cyklonovinky v Trnave

V Bratislave vyvrcholil rómsky festival, stala sa vážna dopravná nehoda a problémy hlohoveckých fontán. Aj o tom sa písalo na našich regionálnych portáloch.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Sprievod plný tanca, i cyklonovinky v Trnave
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Už 9. ročník svetového rómskeho festivalu Gypsy Fest včera vyvrcholil do obľúbeného pestrofarebného defilé. Historické centrum mesta ožilo sprievodom, súčasťou ktorého bola hudba, tanec. Všetko plné farieb.

Odpredaj rozostavaného a v súčasnosti chátrajúceho nemocničného pavilónu B v Žiari nad Hronom podporuje aj 50 starostov a primátorov miest a obcí v Žiarskom a Žarnovickom okrese. Aké budú ich ďalšie kroky?

Výročie Slovenského národného povstania sa nám pomaly blíži. V Zlatne a Skýcove si túto významnú udalosť našich dejín pripomínajú každý rok špeciálnym turistickým pochodom. Ten sa bude konať už čoskoro.

Pre milovníkov cyklistiky máme dobré správy. V Trnave sú totiž v pláne viaceré novinky, ktoré potešia predovšetkým práve ich.

Posedieť si počas leta pri fontáne je v Hlohovci problém. Tie na Námestí sv. Michala ako aj na Starom rínku sú totiž bez vody.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM