Prokop Slováček Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Tatranci sa radujú. Symbolu našich veľhôr sa darí

V Bratislave sa dočkáme historickej udalosti, v Brezne opäť ožíva futbal. V Košiciach majú prameň, ktorý je dobrý na „opicu“. Prejdite sa s nami po slovenských regiónoch.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Tatranci sa radujú. Symbolu našich veľhôr sa darí
Zdroj: Dnes24.sk

Prvá električka s cestujúcimi prejde Starým mostom v piatok, krátko po 17.00 hod. Sprevádzkovanie električkovej trate so sebou prinesie niekoľko zmien.

Každoročné spočítavanie kamzíkov je vždy plné očakávaní. Symbol Vysokých Tatier sa na končiaroch pevne udomácnil a jeho populácia je stabilizovaná.

Brezniansky futbal ožíva. FK Brezno po deviatich rokoch opäť vybehne na trávnik. V ktorej triede sa udomácni FK Brezno v nadchádzajúcej sezóne a odkiaľ získa hráčov?

FOTO: Na Bystričanov číha nástraha. Končia s hlavami v korunách stromov.

Zázračný prameň pri Košiciach? Vraj najlepší liek po opici! Dedinky v okolí Košíc skrývajú množstvo zaujímavostí, o ktorých ani neviete, kým sa do nich nevyberiete. Jednou takou je aj malá obec, pri ktorej leží zvláštny prameň.

FOTO: Kontrasty Lučenca. Mesto ponúka aj kuriózne pohľady a zákutia. Jedno z takých je aj na ulici F. Lehára. Takmer vedľa seba nájdete budovu, ktorá je takmer ruinou a vilu ako z rozprávky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM