Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Zvolen sa pýši majstrami sveta, u prezidenta sa premával nečakaný hosť

Regionálne spravodajstvo pretlačilo do popredia veľký úspech zvolenských detí, na východe republiky hrá kapela, ktorá púta jednou zaujímavosťou.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Zvolen sa pýši majstrami sveta, u prezidenta sa premával nečakaný hosť
Zdroj: Dnes24.sk

Zvolenčania sú na malé fitnessky právom hrdí

Skvelý úspech, parádna reprezentácia Slovenska a na konci veľká radosť. 131 účastníkov z jedenástich krajín, to je poriadna konkurencia, zvolenské deti sa ale na MS vo fitness nestratili, skôr naopak, sú svetovými šampiónmi.

Viac už v článku FOTO: Parádny úspech na šampionáte vo fitness: Zvolen má malé majsterky sveta!

Prezident mal nečakaného hosťa

Preskočil plot zo zadnej strany Prezidentského paláca a dostal sa aj do budovy. Neznámy človek sa dostal až do miest, kde čas tvári aj hlava štátu Andrej Kiska. V paláci pobudol zhruba 20 minút, potom spustil alarm a odišiel.

Tento moment vyvolal množstvo otázok, zásadnou je aj zotrvanie riaditeľ Úradu na ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií vo funkcii, čo sa aktuálne javí za nepravdepodobné. Ďalšie informácie o naozaj nevšednom prípade sa dočítate v texte Nezvaný hosť u Andreja Kisku: Po prezidentskom paláci sa pohyboval záhadný muž.

Hudobná novinka plná východniarčiny

Papundekeľ never dies. Pýtate sa, čo to je? Ide o novú humenskú kapelu, ktorá sa rozhodla zaujať textami spievanými vo východniarčine, pričom tento nový hudobný štýl pomenovali ako eastcore. Je zrejmé, že sa inšpirujú hardcorom, ktorý pred približne tridsiatimi rokmi vznikol v USA. Už sa len stačí presvedčiť, ako to mladíkom ide.

Vo Fiľakove bude zábava

Milovníci hudby sa majú na čo tešiť. Tradičný minijarmok ponúkne okrem zaujímavej hudobnej produkcie (vážna a ľudová) aj skvelé jedlo a prajnú atmosféru.

Viac si prečítajte v článku Minijarmok, regionálne jedlá a hlavne veľa hudby. Fiľakovo bude hostiť jedinečný festival.

Z každého kúta 29.6.
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM