Webnoviny - Svet

Z New Yorku do Trenčína zavítajú Vivian Girls

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA//Juraj Roščák

BRATISLAVA 23. februára (WEBNOVINY) – Ďalším menom na zozname účinkujúcich na 14. ročníku festivalu Pohoda je Vivian Girls. Podľa organizačného tímu, „tri divožienky z Brooklynu“ sú lákadlom „najmä pre nasadenie, s akým predvádzajú garážový punk s odkazom na dievčenské kapely rokov šesťdesiatych a špinavým lo-fi zvukom,“ uvádza sa na webovej stránke www.pohodafestival.sk. Trojica má na konte dva kritikou oceňované štúdiové albumy – eponymný v roku 2008 a Everything Goes Wrong (2009).

Populárna letná akcia sa v roku 2010 namiesto tradičného tretieho júlového predĺženého víkendu uskutoční o čosi skôr, konkrétne 8. – 10. júla. Kapacita 14. ročníka festivalu situovaného na trenčianskom letisku bola stanovená na 30-tisíc ľudí. Už pred 20. januárom, keď nebolo známe ani jedno meno účinkujúceho, bolo predaných 7500 permanentiek.

Zoznam potvrdených účinkujúcich na 14. ročníku letného festivalu Pohoda: Abraham Inc., Dan Le Sac vs Scroobius Pip, Jape, New Young Pony Club, Out to Lunch, Polar Bear, The Shoes, Vivian Girls.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM