Webnoviny - Svet

Z prestupu Milinkoviča z Košíc nebude nič

WEBNOVINY.SK

Zľava: Marko Milinkovič z Košíc a Ondřej Šourek zo Žiliny Foto: SITA/Ivan Fleischer KOŠICE 10. septembra (WEBNOVINY) – S futbalistami A-tímu MFK Košice sa už opäť pripravuje 22-ročný srbský stredopoliar Marko Milinkovič, ktorý doteraz hrával len za rezervu, pretože bol na transfer listine. Ako v piatok uviedla oficiálna internetová stránka Košičanov (www.mfkkosice.sk), z jeho prestupu do zahraničia napokon zišlo. Keďže srbský stredopoliar sa vyliečil aj zo zranenia, pre sobotňajší zápas 8. kola Corgoň ligy s Dubnicou bude k dispozícii hlavnému trénerovi košického tímu Žarkovi Djurovičovi.

Funkcionári MFK Košice v piatok finišovali na „papierovom“ dotiahnutí príchodu 31-ročného pravého obrancu Petra Šinglára. Napoludnie športový riaditeľ klubu Štefan Tarkovič prisľúbil, že urobí všetko pre to, aby nová posila obranných radov Košíc bola k dispozícii už na spomenutý zápas proti Dubnici.

„Ak jeho príchod bude dotiahnutý, Peter nastúpi proti Dubnici. Rovnako tak aj Marko Milinkovič. Obaja sú skúsení futbalisti a mužstvu by mohli veľmi pomôcť,“ poznamenal tréner MFK Žarko Djurovič. Kormidelníkovi „východniarov“ robí vrásky dvojzápasový trest, ktorý od disciplinárnej komisie SFZ (DK SFZ) dostal za vystrájanie počas a po zápase v Prešove srbský stopér Ivan Djokovič. Na jeho miesto do stredu obrany k Róbertovi Cicmanovi s najväčšou pravdepodobnosťou nastúpi k Lukáš Džogan. Pre zranenie však budú naďalej koučovi Žarkovi Djurovičovi chýbať Kamil Kuzma, Ján Novák a v týchto dňoch ešte iba s individuálnym tréningom začal Juraj Hovančík.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM