Prokop Slováček Regióny

Z REGIÓNOV: Čo s autami v Bratislave a koľko dostanú Rožňava a Revúca od vlády?

Popradských folkloristov pozná celý svet a vie už aj o lyžiarke Petre Vlhovej. Koľko peňazí od vlády dostanú dva regióny a na čo všetko pôjdu?

Ilustračný obrázok k článku Z REGIÓNOV: Čo s autami v Bratislave a koľko dostanú Rožňava a Revúca od vlády?
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

O zavedení jednotnej parkovacej politiky v Bratislave by sa mohlo rozhodnúť už túto jeseň. Je to jednou z priorít primátora hlavného mesta Iva Nesrovnala. Ako teda budeme v hlavnom meste parkovať?

Dvojica obvinených mužov z úkladnej vraždy nitrianskeho podnikateľa ostáva vo väzbe. Rozhodol o tom senát Najvyššieho súdu SR.

Popradských folkloristov pozná celý svet. Svojím špičkovým spracovaním robí dobré meno Popradu i Slovensku všade kam príde – naposledy vo Francúzsku.

Písali sme aj: Cyklistom zrejme povolia alkohol, „neposlušným“ poslancom klepnú po prstoch

V okrese Rožňava by malo do roku 2020 pribudnúť 1345 nových pracovných miest. Vyplýva to z akčného plánu rozvoja tohto okresu, ktorý s cieľom znížiť vysokú nezamestnanosť na výjazdovom zasadnutí v Rožňave schválil vládny kabinet. A dočká sa aj Revúca. Dostane miliónovú podporu.

Liptáčka Petra Vlhová sa po úspešnej minulej sezóne naplno pripravuje na nový súťažný ročník. Jej cieľom bude aj tento rok dominovať vo Svetovom pohári.

V Bystrici vzniklo unikátne VIDEO. Po hladine Hrona sa preháňal wakeboardista. Tak toto ste ešte určite nevideli! Priamo na Hrone pod Urpínom jazdil wakeboard. Pozrite si jedinečné zábery!

Prečítajte si aj: Ako zvládne summit bratislavská MHD? Tento prehľad budete v piatok potrebovať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM