Regióny Zo Slovenska

Z REGIÓNOV: Humenné trápia kolóny, hvezdáreň v Michalovciach opäť funguje

Kolóny v Humennom znepríjemňujú vodičom život, o žilinskú korytnačku má záujem mesto, v Trnave zaplatili projekt, ktorý si vybrali ľudia.

Ilustračný obrázok k článku Z REGIÓNOV: Humenné trápia kolóny, hvezdáreň v Michalovciach opäť funguje
Zdroj: Dnes24.sk

Situáciu na Staničnej ulici v Humennom v čase poobedňajšej špičky miestni vodiči dobre poznajú a množia sa aj podnety na polícii. Tá sa rozhodla reagovať a vysvetliť vodičom, kde robia chybu.

Vozový park bratislavských mestských policajtov sa rozšíril o modernejšie prírastky. Nové vozidlá im odovzdal primátor hlavného mesta Ivo Nesrovnal.

Hvezdáreň v Moussonovom dome v Michalovciach po komplexnej rekonštrukcii sprístupnili verejnosti. V parku tiež slávnostne otvorili astronomický areál. Dôvodom rekonštrukcie michalovskej hvezdárne bol zlý technický stav budovy.

Žilinská korytnačka opäť v centre pozornosti: Vráti sa hala do vlastníctva mesta? Mesto športovú halu v minulosti predalo, teraz sa uvažuje o jej odkúpení. Aj keď to už vyzerá, že by hala mohla znova patriť mestu, nič nie je isté.

Mesto Trnava zrealizovalo víťazný projekt Participatívneho rozpočtu. V Trnave tak vyrástli piknikové stoly s lavičkami. Boli osadené v Bernolákovom sade z oboch strán detského ihriska Guliver. Pozrite sa ako to tam vyzerá

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM