Regióny

Z REGIÓNOV: Matej Tóth si pripísal titul armádneho športovca

Bystrický chodec Matej Tóth rozšíril zbierku úspechov. Najnovšie sa mu dostalo veľkej pocty, stal sa najúspešnejším športovcom v armádnom centre druhýkrát za sebou.

Ilustračný obrázok k článku Z REGIÓNOV: Matej Tóth si pripísal titul armádneho športovca
Zdroj: TASR

Najúspešnejším armádnym športovcom vo Vojenskom športovom centre Dukla za rok 2016 sa stal olympijský víťaz v chôdzi Matej Tóth. Laureátov slávnostne vyhlásili v banskobystrickom Ministry of Fun a každý jeden víťaz sa vo svojej kategórii mohol pochváliť najcennejšími medailami a výraznými umiesteniami na vrcholných podujatiach.

Čítajte viac: FOTO: Tóth s ďalším veľkým triumfom. Stal sa najúspešnejším v armádnom športe

Náklad, aký sa len tak nevidí! Colníci oddelenia špeciálnych technológií a SCÚ Banská Bystrica v spolupráci s kolegami z Košíc objavili v obci Uľanka – na parkovisku motorestu, pri kontrole motorového vozidla exotické vtáky.

Čítajte viac: FOTO: Bystrickí colníci v akcii. Vo vozidle našli desiatky exotických operencov!

Na 27. januára pripadá Medzinárodný deň pamiatky obetí holokaustu. Prežila ho aj Lučenčanka Viola Stern Fischerová. Jej príbeh spracovala v knihe Mengeleho dievča ďalšia Lučenčanka Veronika Homolová Tóthová.

Príbeh pani Fischerovej je o to silnejší, že sa jej podarilo prežiť štyri koncentráky. Všetko si v piatok v starej radnici vypočuli lučeneckí stredoškoláci a gymnazisti.

Čítajte viac: FOTO: Hrôzy z koncentrákov očami Lučenčanky. Študenti počúvali so zatajeným dychom

V OBRAZOCH: V Bystrici oceňovali najlepších armádnych športovcov
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM