Regióny

Z REGIÓNOV: Posledné zbohom záchranárom, Lipšic zrazil chodca, ten zomrel

Smutné momenty prevládajú. V utorok sa na Slovensku spomínalo na tragicky zosnulých leteckých záchranárov i haváriu Daniela Lipšica.

Ilustračný obrázok k článku Z REGIÓNOV: Posledné zbohom záchranárom, Lipšic zrazil chodca, ten zomrel
Zdroj: Dnes24.sk

V Konkatedrále Sedembolestnej Panny Márie v Poprade bolo v utorok veľmi smutno. Príbuzní, priatelia, známi i verejnosť sa lúčili s trojicou záchranárov, ktorí tragicky zahynuli 7. septembra pri páde vrtuľníka .

Patrícia Krajňáková, František Bartoš, Ján Rušin. To sú mená členov posádky popradského strediska VZZS, ktorá sa nevrátila z nočného zásahu neďaleko obce Strelníky pri Banskej Bystrici.

Posledná rozlúčka so záchranármi v Poprade
30
Galéria
Foto: Martin Sýkora

Lipšic po havárii: Rodine zosnulého chcem pomôcť

Smútok zavládol aj v Bratislave, kde šéf strany NOVA a zároveň poslanec Národnej rady Daniel Lipšic zrazil v pondelok večer chodca. Sedemdesiatnik na následky zranení v ružinovskej nemocnici skonal.

„Je mi to veľmi ľúto, pretože vyhasol ľudský život a pokiaľ bude v mojich možnostiach a z druhej strany ochota, tak rodine veľmi rád pomôžem,“ vyhlásil politik, ktorého stíhajú pre prečin usmrtenia človeka.

Daniel Lipšic
7
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia prosí o pomoc

Polícia v utorok opätovne vyhlásila pátranie po dvoch nezvestných osobách. Ide o 55-ročného Igora Moravčíka (na fotografii) z Turčianskych Kľačian v okrese Martin a 42-ročnú Slávku Poliakovú zo Sekúl v okrese Senica.

Muža naposledy videli 9. septembra, ženu ešte 1. augusta, odvtedy sa blízkym neozvala. Viac sa dočítate v článku.

Zdroj: TASR

Stačil dobrý nápad

Momentka zo svadby neďaleko Brezna ukazuje dokonalý kontrast doby. V jednej chvíli neboli hlavnými hviezdami nevesta so ženíchom, ale staršie dámy v tradičných ľudových krojoch. Prečo?

„Nápad ako taký vznikol pri susednom motorkárskom stole po večeri. Priaznivcom motorkárskeho tímu sa to zdalo ako nadčasový kontrast doby,“ prezradil nám kameraman zo svadby, Ľubomír Nikoli, ktorý nám poskytol perfektný záber.

FOTO: Pozrite kto si sadol na parádne motorky. Perfektný kontrast doby
3
Galéria
Zdroj: www.picollo.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM