Regióny

Z REGIÓNOV: V Bratislave vyrastie špičková nemocnica, v Jasnej už zasnežujú

Nová špičková nemocnica by mohla vyrásť v lokalite Bory v Bratislave. V Humennom oživia starý zimák, v Jasnej už zasnežujú kopce.

Ilustračný obrázok k článku Z REGIÓNOV: V Bratislave vyrastie špičková nemocnica, v Jasnej už zasnežujú
Zdroj: Dnes24.sk

Nemocnica novej generácie v Bratislave sa má nachádzať v novej, dynamicky sa rozvíjajúcej lokalite Bory. Cieľom bude poskytovať pacientom z celého Slovenska akútnu a intervenčnú zdravotnú starostlivosť na najvyššej európskej úrovni. Nemocnica má slúžiť pacientom všetkých zdravotných poisťovní.

Koniec letnej turistickej sezóny: Manínska úžina sa bude zamykať. Už počas víkendu sa bude konať akcia, ktorá tradične uzatvorí letnú turistickú sezónu. Ako sa jej možno zúčastniť?

Už 26. júla odštartovala rekonštrukcia zimného štadióna v Humennom. Dôvodom bol havarijný stav strechy, obnovy sa však dočkali aj mnohé iné súčasti interiéru. Okrem strechy nové mantinely, zvuková technika, vynovené osvetlenie, šatne, bufet… Pozrieť si to všetko už čoskoro budete môcť na vlastné oči.

V najväčšom lyžiarskom stredisku na Slovensku začali s technickým zasnežovaním. Sezónu plánuju odštartovať už začiatkom decembra.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM