Zo zahraničia

Za príspevok do výzvy #AllInChallenge sľubuje DiCaprio rolu vo filme, Bieber let lietadlom

Za príspevok do výzvy, ktorou sa známi ľudia počas epidémie koronavírusu snažia vyzbierať finančné dary, môžete mať zážitok na celý život!

Ilustračný obrázok k článku Za príspevok do výzvy #AllInChallenge sľubuje DiCaprio rolu vo filme, Bieber let lietadlom
Zdroj: TASR

Herci Leonardo DiCaprio a Robert De Niro ponúkajú spoluúčinkovanie vo svojom pripravovanom filme výmenou za príspevok do výzvy #AllInChallenge, ktorou sa známi ľudia počas epidémie koronavírusu snažia vyzbierať finančné dary na pomoc znevýhodneným alebo ohrozeným skupinám obyvateľstva.

Pomoc pre deti a seniorov

Informoval o tom spravodajský web BBC. Organizátori zbierky All In Challenge si dali za cieľ získať od darcov 100 miliónov dolárov určených na jedlo pre deti, seniorov a ľudí bojujúcich proti epidémii v prvej línii, a to prostredníctvom dobročinných organizácií Meals on Wheels, No Kid Hungry či America's Food Fun­d.

Zbierka sa rozbehla v utorok, odkedy sa vyzbieralo už 5,6 milióna dolárov.

Obaja herci budú hrať vo filme Killers of the Flower Moon, ktorý je jedným z najočakávanejších v budúcom roku. Film režírovaný Martinom Scorsesem vychádza z knihy o sérii vrážd, ktoré v 20. rokoch 20. storočia zasiahli indiánsky kmeň v Oklahome. Vraždy boli spáchané, keď sa na území kmeňa objavili náleziská ropy.

„Ak ste si niekedy kládli otázku, aké to je pracovať s veľkým Martinom Scorsesem, tu je vaša šanca,“ uviedol DiCaprio vo videu, ktoré sa na jeho konte na sociálnej sieti Instagram objavilo túto stredu. O tom, ktorý z darcov sa stane vo filme jeho kolegom, rozhodne losovanie.

Let s hviezdou či rola vo filme

Motiváciu v podobe osobného kontaktu alebo programu pre vyžrebovaného prisľúbili aj moderátorka Ellen DeGeneres, herci a speváci Kevin Hart, Justin Timberlake, Justin Bieber a mnoho ďalších hviezd zo sveta šoubiznisu či športu.

Spevák Bieber sľubuje, že jedného vyžrebovaného darcu svojím lietadlom prevezie do svojho domu – po skončení koronavírusových obmedzení – zaspieva mu tam svoj hit z roku 2009 One Less Lonely Girl.

Hart ponúkol rolu vo svojom pripravovanom filme, zatiaľ čo Timberlake a Bill Murray ponúkajú víťazovi možnosť zahrať si s nimi golf. Ich herecký kolega Matthew McConaughey pozve vyžrebovaného darcu, aby spolu s ním v jeho privátnom boxe v Texase sledoval zápas amerického futbalu.

Moderátorka DeGeneres a jej partnerka, herečka Portia de Rossi, chcú do zbierky venovať milión dolárov a vyžrebovanému donorovi ponúknu účinkovanie v jednom z pokračovaní Elleninej talkšou.

View this post on Instagram

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM