Tlačové správy

Zabezpečte si príjemné posedenie na záhrade (takmer) po celý rok

Asi najväčšou výhodou bývania v rodinnom dome je vlastná záhrada. A keď máte na nej spravené aj posedenie, to sa každú zimu neviete dočkať, kedy sa oteplí, aby ste mohli tráviť príjemné večery vonku.

Ilustračný obrázok k článku Zabezpečte si príjemné posedenie na záhrade (takmer) po celý rok
Zdroj: Santiago Cornejo/Shutterstock.com

Pergoly chránia pred nepriazňou počasia

Čo takto si zabezpečiť posedenie na dvore počas najdlhšieho možného obdobia? Vďaka kvalitným pergolám to nie je nemožné. Tie vás ochránia pred vetrom a dažďom, niektoré dokonca aj pred snehom.

Vznikne vám takpovediac ďalší priestor na bývanie, ktorý navýši hodnotu vášho domu a čo je pre vás najhlavnejšie, budete môcť tráviť viac času vonku aj v prípade, že počasie nebude úplne ideálne. A nebudete musieť každú chvíľu schovávať záhradný nábytok a chrániť ho pred vrtochmi počasia. Dobrá pergola ho ochráni za vás.

Ak máte obavy, žeby pergola tienila svetlu, ktoré by ste chceli mať v interiéri, pohyblivá strecha sa postará o to, aby ste v prípade potreby mali dostatočne presvetlený vnútrajšok vášho domu. Ovládanie strechy si môžete zvoliť manuálne a pre väčší komfort aj motorické. Tak isto si môžete zvoliť konštrukciu, rovnú alebo šikmú, aby sa pergola čo najlepšie hodila k architektúre do­mu.

Zlaďte s pergolami aj žalúzie

A keď už máte novú pergolu, čo takto sa postarať o kompletné vynovenie tienenia na vašom dome? K pergolám sa skvelo hodia vonkajšie žalúzie. Váš dom bude po takomto vylepšení vyzerať novo a moderne aj ak ste ho stavali pred niekoľkými rokmi.

Samozrejme, vonkajšie žalúzie nie sú len o vzhľade. Okrem toho, že efektívne tienia svetlo, ktoré si môžete regulovať dômyselným systémom naklápania lamiel, zabezpečujú aj tepelnú ochranu domu.

Keďže lamely žalúzií odrážajú svetlo, interiér sa neprehrieva a vo vnútri budete mať príjemne aj keď budú vonku zúriť tropické horúčavy. A v súvislosti s udržiavaním príjemnej klímy v interiéri je tu ešte jedna výhoda vonkajších žalúzií. Aj keď sú zatiahnuté, stále môžete vetrať.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Profirol
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM