Aktualizované Zo Slovenska

Záchranka na šrot: Unavení zdravotníci mali vážnu nehodu, FOTO

Nehoda sa stala neďaleko nemocnice v Ružinove.

Ilustračný obrázok k článku Záchranka na šrot: Unavení zdravotníci mali vážnu nehodu, FOTO
10
Galéria

V Ružinove sa dnes zrazila sanitka s osobným autom, v ktorom sa viezli dve ženy. Tie podľa informácií Televízia Markíza vyviazli bez zranení. Záchranári skončili horšie.

Zničená sanitka

Sanitka dôsledkom zrážky narazila do stĺpu.

„Dnes došlo v Bratislave k vážnej nehode posádky zdravotnej záchrannej služby. Kolegom prajeme skoré uzdravenie a myslíme na vás. Tlak na všetky zdravotné zložky je posledné týždne extrémny, dávajme si o to väčší pozor,“ píše sa na stránke Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov.

Zranení

Bratislavkí policajti informovali, že pri nehode sa ľahko zranili 4 osoby.

„Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou u účastníkov nehody vylúčený,“ spresnili s tým, že presné príčiny, ako aj miera zavinenia, sú predmetom vyšetrovania.

Záchranári ošetrili tri osoby. „Žena odmietla prevoz do nemocnice. Jeden pacient utrpel viaceré poranenia celého tela, tzv. polytraumu, druhý mal zranený hrudník. Obaja boli transportovaní do nemocnice,“ spresnila pre hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Nehoda skomplikovala aj verejnú dopravu v Ružinove.

Krimi správy z Bratislavy

Dnes došlo v Bratislave k vážnej nehode posádky ZZS. Kolegom prajeme skoré uzdravenie a myslíme na vás. Tlak na všetky zložky ZZS je posledné týždne extrémny, dávajme si o to väčší pozor 🙏

Posted by Slovenská komora zdravotníckych záchranárov on Wednesday, December 30, 2020
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM