Anton Hrachovský Hokej

Zámčania hlásia novú tvár v tíme: Do brány mieri bývalý mládežnícky reprezentant

V bráne A-tímu HC Nové Zámky nastúpi v sezóne 2017/2018 už štvrtý gólman. Mladý strážca svätyne prichádza z českej extraligy.

Ilustračný obrázok k článku Zámčania hlásia novú tvár v tíme: Do brány mieri bývalý mládežnícky reprezentant
Zdroj: TASR

Bránu Nových Zámkov bude v bojoch o play off kryť Samuel Baroš, ktorý medzi bielozelených prichádza z Hradca Králové, do ktorého prestúpil len začiatkom novembra. Po Vladimírovi Kováčovi, Patrikovi Romančíkovi a Frederikovi Foltánovi bude teda štvrtým gólmanom Zámčanov v extraligovej kampani 2017/2018.

Nový brankár Nových Zámkov z Česka

Barošov dnes už bývalý zamestnávateľ HK Hradec Králové okupuje v českej extralige druhé miesto. 23-ročný rodák z Bratislavy má za sebou pôsobenia v mládežníckych kategóriách Slovana Bratislava, v drese ktorého okúsil v jednom zápase aj atmosféru KHL. V minulosti bol tiež súčasťou projektu HK Orange 20 a posledné dva ročníky odchytal v drese HKM Zvolen.

Slovensko reprezentoval na MS juniorov (2013/2014), medzi seniormi má na konte sedem štartov.

Prísť by mali aj ďalší hráči

Popri brankárskom poste plánuje vedenie klubu posilnenie aj útočných a obranných radov. „Rokujeme ešte s troma útočníkmi a jedným obrancom. Verím, že do piatka sa dohodneme minimálne s dvoma novými hráčmi, ktorí budú posilami pre náš tím v bojoch o play-off,“ povedal pre klubový web prezident klubu František Sucharda.

Foto: ilustračné

Brankár Samuel Baroš smeruje do HC Nové Zámky
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM