Krimi

Zásah kukláčov v dedine pri Michalovciach: Policajtom niekto oznámil, že sú tu ozbrojení teroristi!

V michalovskej dedinke bolo poriadne horúco. Podľa policajnej správy, dostali hlásenie od slovenského občana, že spozoroval auto s ľuďmi, čo sa podobajú na hľadaných teroristov, v aute sa mali nachádzať zbrane!

Ilustračný obrázok k článku Zásah kukláčov v dedine pri Michalovciach: Policajtom niekto oznámil, že sú tu ozbrojení teroristi!
Foto: Rastislav Búgel

Na políciu niekto oznámil, že ľudia v aute sa podobajú na hľadaných teroristov. Naši a maďarskí policajti nakoniec auto lokalizovali v Sennom pri Michalovciach.

„Polícia prijala oznámenie od občana Slovenskej republiky, ktorý sa pohyboval po území Maďarska o tom, že na benzínovom čerpadle v blízkosti mesta Budapešť spozoroval vozidlo pravdepodobne s holandským evidenčným číslom a vo vozidle sa majú nachádzať zbrane,“ informoval policajný hovorca Alexander Szabó.

Ako dodal, obsahom oznámenia bola aj tá skutočnosť, že osoby vo vozidle sa podobajú na osoby, po ktorých bolo vyhlásené pátranie v súvislosti s teroristickými útokmi. Slovenská polícia v spolupráci s kolegami z Maďarska vykonala opatrenia a v krátkej dobe od prijatia oznámenia bolo vozidlo lokalizované v okrese Michalovce.

„Polícia na mieste oznámenie preverila, pričom skutočnosti uvedené v prvotnom oznámení sa nepotvrdili,“ povedal hovorca. Upresnil, že k žiadnemu ohrozeniu občanov v tomto prípade nedošlo.

„Polícia nepodceňuje žiadne oznámenie od občanov a dôsledne preveruje všetky oznámenia takéhoto typu.“ Z uvedeného vyplýva, že spolupráca medzi Slovenskom a Maďarskom prebiehala na vysokej profesionálnej úrovni a deklaruje aj to, že opatrenia prijaté zo strany polície sú adekvátne a účinné. „Išlo o občanov SR, u ktorých sa oznámené podozrenia nepotvrdili,“ dodal na záver A. Szabó.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Mladíkov z nášho okresu obvinili z prevádzačstva migrantov: Namiesto tisícky im hrozí asi basa!

Obrovský úlovok colníkov na východnej hranici: 2 milióny cigariet ukryli pašeráci do dosiek! FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM