Tlačové správy

Zdoláš štyri slovenské vrcholy ľavou zadnou? Pridaj sa do výzvy Vykroč na vrchol!

Turistická výzva „Vykroč na vrchol” je v plnom prúde! Kto do konca októbra zdolá štyri slovenské vrcholy, hrá o viac ako 40 cien od GARMIN, Premium Brands či Národného športového centra.

Ilustračný obrázok k článku Zdoláš štyri slovenské vrcholy ľavou zadnou? Pridaj sa do výzvy Vykroč na vrchol!
10
Galéria
Zdroj: Národné športové centrum

Do výzvy sa môžete zapojiť bezplatnou registráciou na www.vykrocnavrchol.sk, ako aj počas sprievodných akcií Národného športového centra. Tá posledná sa konala na Chopku a čerstvo zaregistrovaní turisti si z nej odniesli nielen čelenku výzvy, ale aj malý darček.

Úlohou dobrodruhov je do 29. októbra vystúpiť na Téryho alebo Zbojnícku chatu, Ďumbier, Kriváň a Rysy. Nezáleží kedy a s kým, dôležité je vykročiť na vrchol správnou nohou s dostatočnou zásobou energie a spraviť si selfie s čelenkou Národného športového centra. Potom už len nezabudnúť fotografiu uverejniť na svojom Instagrame, pridať hashtagy #vykrocnavrchol, #acrossGeneration, #beactive a označenie @narodnesporto­vecentrum.

Ak to všetko spravíte a váš profil bude počas žrebovania, ktoré prebehne po 29. októbri, otvorený, hráte o viac ako 40 cien!

Nové GARMIN hodinky pre ozajstných dobrodruhov

V hre sú 2× nadupané športové hodinky GARMIN, mesačné zásoby produktov Premium Brands, športová diagnostika od Národného športového centra a množstvo ďalších výhier. Národné športové centrum však verí, že najväčšou odmenou pre vás bude deň strávený v lone krásnej slovenskej prírody a pohyb, ktorý je liekom (takmer) na každý neduh.

Zdroj: YouTube.com

Celoslovenská výzva pre každého už 17. septembra

To však nie je všetko! Kto si netrúfa dobyť štíty našich veľhôr, môže sa zapojiť do celoslovenskej výzvy „Vykroč na vrchol, Slovensko”, ktorá sa uskutoční 17. septembra 2022.

Úlohou turistov bude vykročiť na akýkoľvek štít, vrchol či značený kopec na Slovensku. Nezáleží pritom ani na dĺžke trasy, ani na prevýšení. Dôležité je prežiť deň v prírode s rodinou či priateľmi a súťaž bude už len čerešničkou na torte. Zapojíte sa do nej tak, že sa odfotíte s rozcestníkom v pozadí a fotografiu uverejníte na svojom Instagrame.

Dôležité sú tiež hashtagy #vykrocnavrchol, #acrossGeneratio, #beactive a označenie @narodnesporto­vecentrum. Hrá sa o skvelé vecné ceny, no najväčšou výhrou bude to, že pohybom urobíte veľký krok pre svoje zdravie.

Pozrite si fotografie zo sprievodnej akcie k výzve Vykroč na vrchol, ktorá sa uskutočnila 5. augusta na Chopku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Vykroč na vrchol
10
Galéria
Zdroj: Národné športové centrum
Zdroj: HUGO BACH
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM