Juraj Ščerbík Regióny Regióny

Ženský Partizán dvakrát lídrom

Bardejovské futbalistky porazili doma Slovan Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Ženský Partizán dvakrát lídrom
Zdroj: Peter Cingeľ

BARDEJOV. Bodkou za polovicou 1. ligy žien bol šláger 9. kola, na ktorý sa prišlo, bohu a futbalu žiaľ, pozrieť len okolo 200 divákov. Minuloročný majstrovský tím Partizán Bardejov vyhral nad Slovanom Bratislava 2:1.

Dominovalo poctivé nasadenie

Vo vyrovnanom a zaujímavom dueli odohrali kľúčové momenty aktérky už v priebehu prvých dvadsiatich minút. Skóre otvorila už v 7. minúte Semanová. O desať minút jej bývalá spoluhráčka v drese Partizána a druhá najlepšia strelkyňa súťaže Šurnovská, vyrovnávala na 1:1.

„Lídrom je Bardejov bez prehry so skóre 33:8.“

Odpovedala prvá v tabuľke strelkýň Mikolajová a gólom v 19. minúte poslala svoj tím do čela tabuľky. Zaujímavé momenty nechýbali ani po prestávke, na oboch stranách dominovalo poctivé nasadenie. No hráčky sa nevyvarovali aj vďaka technickým či taktickým chybám.

Bardejov bez prehry

Zostava Partizána: Mochnacká, Havranová, Dimitrijevičová, Lemešová, Bochinová (65. Mazurová), Gmitterová, Galarovičová, Mikolajová, Hviščová, Semanová, Vagaská.

Ďalšie výsledky: MŠK Bratislava – Prešov 1:0, Myjava – Ružomberok 4:0, Michalovce – Nitra 3:0, B. Bystrica – Žilina, odohrali po našej uzávierke.

Lídrom je Bardejov bez prehry so skóre 33:8. Druhý Slovan s jednou prehrou a skóre 32:4 a tretia Myjava prehrala dva zápasy so skóre 25:10.

Juniorky: Partizán-Slovan 3:2 (2:1)

Tri góly dosiahli futbalistky z pokutových kopov. Už v 3. minúte Sokolová poslala domácich do vedenia, Harvilová vyrovnávala a Vaľušová ešte do prestávky dala bodku z bieleho vápna. Po prestávke Hronecová zvyšovala na 3:1 a 5 minút pred koncom Kollárová upravila na konečných 3:2.

Tabuľku vedie Bardejov pred Slovanom a Myjavou. Partizán: Gyomraiová, Storinská, Mattová, Jackovičová, Bereščáková, Sokolová, Vasiľková, Vaľušová, Maliňáková, Hronecová, Iglódyová.

Zdroj: Bardejovský Reportér
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM