Jakub Forgács Správy Správy

Ženu z horiaceho bystrického bytu previezli do Bratislavy. Aktuálne INFO o jej stave!

Požiar na Podháji má na svedomí hrozivé chvíle. Žena vyskočila z bytu a skončila v rukách lekárov. Jej vážny stav si však vyžiadal prevoz!

Ilustračný obrázok k článku Ženu z horiaceho bystrického bytu previezli do Bratislavy. Aktuálne INFO o jej stave!
Zdroj: TASR

Už včera sme vás informovali o nočnom požiari na Podháji 55, kde plamene šľahali z bytu. Podľa slov očitého svedka, ktorý natočil aj video plameňov, žena vyskočila z balkóna a skončila v rukách lekárov.

„Žena (38) mala popáleniny v oblasti trupu, bola pri vedomí a transportovaná do nemocnice v Banskej Bystrici,“ povedal v stredu Boris Chmel z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. Ako vo štvrtok potvrdila hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Ružena Maťašeje, pacientka už v Bystrici neleží, bola transportovaná do popáleninového centra v Bratislave.

„Pacientku sme prijali vo vážnom stave a naši zdravotníci robia maximum pre jej záchranu. Momentálne sa o ňu starajú naši vysoko kvalitní profesionáli na Klinike popálenín a rekonštrukčnej chirurgie, v blízkej dobe ju budú naši zdravotníci aj operovať,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 Zuzana Eliášová, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava.

„Príčina vzniku požiaru bola v úmyselnom zapálení známou osobou,“ dodal k prípadu Erik Piater, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

Čítajte tiež:

VIDEO z miesta ničivého požiaru v Bystrici. Žena s popáleninami vyskočila z horiaceho bytu

Foto: ilustračné

VIDEO: Vyčíňanie požiaru v byte v Podháji
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM