Pavol Hrabovský Regióny Zo Slovenska

Zimná idylka v popradskom okolí na FOTKÁCH: 3 miesta, ktoré sa oplatí navštíviť

Zima je v plnom prúde, za oknami vyčíňa mráz. Presne takéto obdobie nás láka von do bieleho snehu. Kde nájdeme najkrajšiu scenériu pre pravú zimnú idylku? Odpoveď sme hľadali práve pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Zimná idylka v popradskom okolí na FOTKÁCH: 3 miesta, ktoré sa oplatí navštíviť
20
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský

Poprad – Spišská Sobota

Spišská Sobota patrí, vďaka svojej bohatej histórií a príjemnej atmosfére, medzi jedny z najkrajších mestských častí na celom Slovensku. Disponuje vlastným námestím, ktoré vyhovuje predovšetkým tým, ktorí si chcú užiť prechádzku v príjemnom a tichom prostredí, nerušený ruchom mesta.

Lom Kvetnica

Tento lom je známy predovšetkým aktívnym užívateľom už spomínaného cyklistického chodníka. Dá sa sem dostať práve touto cestou, čiže autá môžete spokojne nechať doma. Lom je lemovaný lesom, cez ktorý – okrem mnohých cestičiek – prechádza aj asfaltová cesta. Okolo samotného koryta lomu, vedie chodník s náučnými tabuľami, čo robí z tejto prechádzky aj výlet, pri ktorom sa môžete mnohé dozvedieť

Poprad – Kvetnica

Mestská časť Kvetnica ponúka, okrem zaujímavej a bohatej histórie, mnohé nádherné scenérie, pri ktorých sa doslova ocitnete v zimnej rozprávke. Zamrznuté potôčiky, stromy zakryté inovaťou, zem pokrytá snehom a výhľad, pri ktorom sa lúče slnka odrážajú od zamrznutej krajiny, vás jednoznačne očarí.

Ako to vyzerá v spomínaných lokalitách si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Zimná idylka v okolí Popradu
20
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM