Barbara Dallosová Krimi

Zlodej si vytypoval dedinský obchod s potravinami: Ako vybúral dieru do steny, je záhadou i pre políciu

Polícia objasňuje vlámačku do obchodu s potravinami v obci neďaleko Žiaru nad Hronom. Do predajne sa páchateľ dostal cez dieru v stene, bral peniaze i tovar.

Ilustračný obrázok k článku Zlodej si vytypoval dedinský obchod s potravinami: Ako vybúral dieru do steny, je záhadou i pre políciu
Zdroj: TASR

O vlámaní sa do obchodu s potravinami v obci Horné Hámre v okrese Žarnovica sme vás už informovali.

Prípad potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. ,,Neznámy páchateľ sa vlámal do predajne potravín v obci Horné Hámre pravdepodobne v noci z 12.8 na 13.8," uviedla Faltániová.

Polícia v Žarnovici podľa slov hovorkyne začala trestné stíhanie pre prečin krádeže. Po páchateľovi zostala diera v stene predajne, akým spôsobom ju vybúral, zatiaľ polícia nevie.

,,Páchateľ nezisteným spôsobom vybúral otvor do priečky v stene predajne s rozmermi 45 × 50 centimetrov, ktorým sa dostal dnu. Ukradol cigarety, kávu a žuvačky, následne prešiel do skladu, z ktorého ukradol nezistený počet stravných lístkov a finančnú hotovosť," hovorí Faltániová o lupe, ktorý si zlodej odniesol.

Ako pokračovala hovorkyňa, krádežou a poškodením spôsobil páchateľ celkovú škodu odhadnutú na 2 477 eur a prípad je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM