Hokej

Zmeny v kádri prešovských hokejistov: Klub opúšťajú ďalší hráči, odchádza aj legenda!

V Prešove už pokračovať nebude. Legendárny hokejista to totiž u Tučniakov zabalil a smeruje do konkurenčného tímu. A nie je jediným mužom, ktorý v tíme Penguins končí.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny v kádri prešovských hokejistov: Klub opúšťajú ďalší hráči, odchádza aj legenda!
Zdroj: Dnes24.sk

Prešov sa výbornými výkonmi vyšvihol už na tretie miesto tabuľky, no v mančafte dochádza k zmenám. Z klubu totiž počas vianočného obdobia odchádzajú ďalší hráči.

Do Bardejova pritom iba nedávno z Prešova odišli Alexander Valentín a Ľuboš Fajčák. To však pre fanúšikov nie sú jediné zlé správy, z klubu majú podľa webu prvaliga.sk namierené inam aj legendárny hokejista Richard Šechný a tiež Tomáš Török. Skúsený 44-ročný útočník Richard Šechný je bývalý reprezentant a druhý najproduktívnejší hráč našej najvyššej súťaže v jej histórii po Arne Krotákovi.

Zvyšok sezóny strávi skúsený matador v konkurenčnej Detve, ktorá takisto doposiaľ nazbierala 59 bodov ako Šarišania. O odchode informovala oficiálna facebooková stránka detvianskeho klubu. V metropole Šariša sa pritom Šechnému darilo nad očakávanie, veď tu odohral 31 zápasov a zaznamenal v nich 8 gólov a 29 asistencií. To ho robí druhého najlepšieho nahrávača v lige. Okrem neho v Prešove ďalej nepokračuje ani 20-ročný útočník Tomáš Török, ktorý sezónu začal v Poprade. V 1. lige stihol odohral dvanásť stretnutí s bilanciou 0+3.

Môže vás zaujímať:

Posila prešovských hokejistov príjemne prekvapila: Oliver Jokeľ dal v troch zápasoch 7 gólov a pridal 3 asistencie!

Dobrá správa pre Prešovčanov počas sviatkov: Budeme mať možnosť korčuľovať sa na zimnom štadióne oveľa častejšie!

Dostali skvelý nápad a výsledok stojí za to: Prešovským hokejistom dali na prilby kamery, tie zábery treba vidieť

foto: Vlado Salzer

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM