Rastislav Búgel Politika

Známa moderátorka bude KANDIDOVAŤ v eurovoľbách! Rázna reakcia televízie: Na obrazovkách KONČÍ

Známa televízna moderátorka sa rozhodla kandidovať v eurovoľbách. Postoj televízie je jednoznačný.

Ilustračný obrázok k článku Známa moderátorka bude KANDIDOVAŤ v eurovoľbách! Rázna reakcia televízie: Na obrazovkách KONČÍ
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Za hnutie PS bude vo voľbách do Európskeho parlamentu kandidovať aj známa novinárka a moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová. Informoval o tom predseda hnutia Michal Šimečka na utorkovej tlačovej konferencii. Kompletný zoznam predstaví PS na jar.

Apeluje na účasť

Cifrová Ostrihoňová chce byť hlasom otvoreného, férového, empatického a silne proeurópskeho Slovenska. Apelovala na účasť voličov v eurovoľbách, chce prispieť aj k jej zvýšeniu. Podčiarkla ich význam.

„Vidím, ako na pôde európskeho parlamentu zástupcovia Slovenska znevažujú naše demokratické ukotvenie a pod rúškom obhajoby národných záujmov im v realite škodia,“ zdôraznila.

Koniec na obrazovkách!

Podľa portálu spravy.rtvs.sk vedúca Odboru komunikácie RTVS Zuzana Vicelová informovala, že moderátorkin vstup do politiky je nezlučiteľný s jej pôsobením na obrazovkách RTVS.

"Vzhľadom na odchod moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej z diskusnej relácie Silná zostava, bude relácia nahradená reprízami talkshow Trochu inak s Adelou,“ uviedla v rozhodnutí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Facebook.com/Alexandra Gasparikova
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM