KAW Magazín

Známa sieť reštaurácií mieri do Bratislavy. Prevádzku otvorí v komplexe NIVY

Koncept reštaurácie funguje na spôsob otvorenej kuchyne. Kuchár pred vami neschová žiaden detail v procese prípravy jedla.

Ilustračný obrázok k článku Známa sieť reštaurácií mieri do Bratislavy. Prevádzku otvorí v komplexe NIVY
8
Galéria

Ak patríte k milovníkom dobrého jedla, ktoré si vychutnáte v príjemnom prostredí, z novej reštaurácie v Bratislave budete nadšení.

Otvorená kuchyňa

V hlavnom meste by mala reštaurácia Vapiano otvoriť svoje brány už koncom septembra. Nájdete ju priamo v centre Nivy. Chutným jedlom si tak môžete skrátiť aj čakanie na autobus.

Ako informoval Startitup, Guenter Herz, ktorého poznáme v našich končinách predovšetkým vďaka sieti predajní Tchibo, je jeden zo štyroch zakladateľov siete reštaurácií Vapiano.

Reštaurácia by mala obohatiť gastro ponuku v Bratislave o jedlá z čerstvých surovín. Majú tiež unikátny recept na cesto na pizzu, omáčky, cestoviny a pesto, ktoré pripravujú priamo na mieste.

Svoju sieť už reštaurácie rozšírili v 25 krajinách, kde nájdete okolo 130 pobočiek.

Ako uvádza Startitup, unikátnosť reštaurácie spočíva aj v tom, že si zákazník objednáva jedlo priamo u kuchára, ktorý hneď potom objednávku pripraví.

Celý koncept reštaurácie funguje na spôsob otvorenej kuchyne. Znamená to, že kuchár pred tebou neschová žiaden proces prípravy tvojho jedla a ty máš priamy pohľad na to, čo neskôr uvidíš na tanieri,“ uvádza Startitup.

Prijateľné ceny

Nová reštaurácia by mala mať v ponuke jedlá za prijateľnú cenu. Tak je to napríklad v Česku, kde za večeru pre dvoch s polievkou a hlavnými jedlami, dezertom a dvomi nápojmi necháte v prepočte približne 21 eur.

Príjemný interiér

Vapiano sa môže pochváliť aj príjemným priestorom, v ktorom si jedlo vychutnáte. Interiér bude plný svetla a pestrých farieb.

Môžete sa tešiť na stolovanie za okrúhlymi stolmi, kde si spolu užijú jedlo rodiny či kamaráti. Reštauráciu doplnia aj sedačky a pohovky, kde pri ste mali pri svojej večeri či obede príjemne zrelaxovať. Na dosah budú aj čerstvé bylinky v štýlových kvetináčoch.

Zdá sa, že je na čo sa tešiť a Bratislavčania budú mať opäť viac príležitostí na chutný gastro zážitok.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Reštaurácia Vapiano
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM