han Šport Futbal

A vraj, že nie je z cukru: Čokoládový Ronaldo je na svete!

Hviezdnemu futbalistovi Cristianovi Ronaldovi jeho neprajníci vyčítajú, že je príliš "mäkký" a ufňukaný. Dalo by sa teda povedať, že je ako z cukru. No, a ono je to naozaj pravda!

Ilustračný obrázok k článku A vraj, že nie je z cukru: Čokoládový Ronaldo je na svete!
6
Galéria
Zdroj: TASR

O slávnom hráčovi Juventusu Turín je známe, že má rôzne maniere, ktorými vie vyviesť do zúrivosti nielen súperov, ale aj futbalových fanúšikov. Portugalčana Cristiana Ronalda totiž často porovnávajú s Argentínčanom Messim, ktorý si na extravaganciu príliš nepotrpí. Na trávnikoch je však 35-ročný špílmacher fantastický.

Socha v životnej veľkosti

Aj preto sa jeho krajan, Jorge Cardoso rozhodol, že mu pripraví čokoládového dvojníka. A myslí to vážne! Veď cukrár sa s Cristianom trápil približne 200 hodín, po ktorých ukázal svetu nového Ronalda. Ten uzrel svetlo sveta v závode na výrobu čokolády pri meste Fribourg na západe.

Nadšenec a fanúšik portugalskej reprezentácie, ktorá v roku 2016 pod vedením Ronalda získala titul majstrov Európy, vytvaroval sochu s váhou 120 kilogramov. Zaujímavosťou je, že dvojník futbalistu, ktorý v stredu oslávil 35. narodeniny, meria rovnako, čiže 187 centimetrov.

View this post on Instagram

شوكولاندو تمثال لرونالدو من الشوكولاتة بحجمه الطبيعي.. . قام النحات البرتغالي خورخي كاردوسو بعرض تمثال مصنوع من الشوكولاتة للنجم كريستيانو رونالدو، مهاجم يوفنتوس الإيطالي بالقياسات الحقيقية في مدينة فريبورغ السويسرية، تكريماً لمواطنه. ويزن تمثال رونالدو 120 كيلوغراماً، ويبلغ ارتفاعه 187 سنتيمتراً، وتطلب من صانع الشوكولاتة البرتغالي 200 ساعة من العمل لإتمامه.. . #chocolando #cristianoronaldo #jorgecardoso #sculpture #chocolate #juventus #footballstar #portuguese #fribourg #switzerland

A post shared by Al Afkar Magazine (@alafkarmagazine) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM