Krimi

Agresívny cestujúci napadol vodiča MHD za to, že ho zobudil na konečnej zastávke

Po fyzickom napadnutí a zranení vodiča autobusu na konečnej zastávke vozidiel MHD skončil 32-ročný Bratislavčan v cele policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny cestujúci napadol vodiča MHD za to, že ho zobudil na konečnej zastávke
Zdroj: TASR

Agresívny cestujúci sa vybúril na vodičovi na konečnej zastávke MHD pod Mostom SNP. Ako dôvod mu stačilo, že ho vodič zobudil a žiadal, aby vystúpil z vozidla.

Za zobudenie bitka

Udalosť sa odohrala v nedeľu (7. 10. 2018) v čase okolo 19:30 hod. „Vodič sa snažil muža zobudiť a vyzval ho, aby opustil priestory vozidla, na čo 32-ročný muž reagoval najskôr vulgárnym a následne fyzickým napadnutím vodiča. Vodič sa vrátil do priestorov kabíny, avšak muž v agresívnom konaní pokračoval a vstúpil do kabíny vodiča, kde v útoku pokračoval,“ informoval Bratislava24.sk bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Vodič napadnutím utrpel viaceré zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do jednej z nemocníc. Na miesto bola privolaná hliadka Policajného zboru, ktorá agresívneho es­kortovala na policajné oddelenie. Po vznesení obvinenia bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia. Prípad riešia v tzv. „super rýchlom“ konaní. Obvinenému hrozí až trojročný pobyt za mrežami.

Ilustračné foto

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM