Krimi

Slovenský futbal smúti: Pri dopravnej nehode zahynul 18-ročný reprezentant, FOTO

Sviatok všetkých svätých poznačila tragická dopravná nehoda, pri ktorej prišiel o život iba 18-ročný vodič. Bol to talentovaný slovenský futbalista.

Ilustračný obrázok k článku Slovenský futbal smúti: Pri dopravnej nehode zahynul 18-ročný reprezentant, FOTO
4
Galéria

Vo veku 18 rokov tragicky zomrel v pondelok slovenský futbalista Adrián Nagy, kmeňový hráč tímu DAC 1904 Dunajská Streda. Bývalému mládežníckemu reprezentantovi sa stala osudnou autonehoda.

Sviatok všetkých svätých sa na cestách v Nitrianskom kraji skončil tragicky. Pri dopravnej nehode totiž zahynul mladý vodič. Dopravní policajti z Levíc boli vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala medzi Levicami a obcou Dolná Seč.

„Mladý 18-ročný vodič viedol Volkswagen Scirocco, pričom na rovnom úseku cesty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, na základe čoho prešiel do protismeru," informuje nitrianska krajská polícia.

Následne zišiel do ľavej priekopy, kde narazil do stromu. Vozidlo po náraze začalo horieť.

Pri dopravnej nehode utrpel mladý vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol.

„Okolnosti ako aj miera zavinenia dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania dopravnej polície v Leviciach. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," dodáva polícia.

Prečítajte si tiež

Nádejný futbalista

„Talentovaný futbalista, ktorý bol na hosťovaní v Šamoríne, nás opustil včera po tragickej dopravnej nehode. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Adrián, odpočívaj v pokoji!“ píše klub z Dunajskej Stredy na svojej oficiálnej webstránke.

„Zasiahla nás veľmi smutná správa. Mládežnícky hráč nášho klubu Adrián Nagy už nie je medzi nami. Talentovaný futbalista, ktorý bol na hosťovaní z tímu DAC, nás opustil včera po tragickej nehode. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“*** uviedol klub zo Šamorína na sociálnej sieti.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Pri tragickej nehode zomrel 18-ročný šofér
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM