Monika Gécziová Regióny

Bardejov bojuje o titul NAJ mesto Slovenska: Aktuálne sa drží v TOP 5

Súťaž, ktorá už tradične hľadá najkrajšie mesto na Slovensku, koncom októbra uzatvára hlasovanie. V priebežnom poradí je Bardejov zatiaľ na krásnom mieste. Pomôžme ho dostať vyššie!

Ilustračný obrázok k článku Bardejov bojuje o titul NAJ mesto Slovenska: Aktuálne sa drží v TOP 5
Foto: Marek Gmitter

Každoročné internetové hlasovanie o NAJ mesto Slovenska, ktoré pravidelne vyhlasuje portál slovakregion.sk, odštartovalo 1.apríla. Odvtedy sa už pekne rozbehlo a pomaly sa blíži k svojmu záveru. Hlasovanie potrvá do konca októbra, dovtedy sa ale ešte môže veľa zmeniť. Aké je teda priebežné poradie?

Na prvom mieste sa aktuálne usadilo mesto Sabinov, druhá priečka zatiaľ patrí Spišskej Novej Vsi a trojicu momentálne uzatvára Púchov. V prípade, že by súťaž skončila dnes, nášmu mestu by sa ušla nepopulárna zemiaková medaila, keďže v tomto momente okupuje štvrté miesto.

Ešte ale nič nie je stratené a stále máme dosť času na to, aby sme Bardejovu pomohli vyšplhať sa v rebríčku vyššie. A to hlasovaním na stránke www.slovakregion.sk. Predtým je však potrebné zaregistrovať sa. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Hlasovať za to isté mesto možno maximálne raz za hodinu. Zvíťazí to, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5.novembra.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM