Monika Gécziová Regióny

Bardejovský jarmok remesiel vás navnadí na Vianoce: PROGRAM je plný lákadiel

Vianočné jarmoky sa každoročne tešia veľkej popularite. Pripomínajú nám, že najkrajšie sviatky roka sú predo dvermi. Nebude tomu inak ani v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Bardejovský jarmok remesiel vás navnadí na Vianoce: PROGRAM je plný lákadiel
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Predvianočné obdobie sa každoročne spája aj s vianočnými trhmi a jarmokmi, ktoré sa konajú v každom meste i na viacerých miestach. A tak to bude aj v Bardejove. Okrem Staromestských trhov konajúcich sa na Radničnom námestí a tiež Vianočných trhov a bazára v Bašte, sa u nás bude konať aj Vianočný jarmok remesiel.

Spolu s Vianočnými zabíjačkovými hodmi sa uskutoční 15. a 16. decembra v Športovej hale Mier v Bardejove. Tešiť sa môžete na predaj ľudovoumeleckých výrobkov a vianočných ozdôb, medovníkov a medoviny, vianočných oblátok a občerstvenia. Detičky si prídu na svoje vo vianočnej dielni, kde budú vyrábať vianočné darčeky. Chýbať nebude ani kultúrny program.

V rámci neho sa v sobotu o 14:00 predstaví FSk z Hertníka, o 15:00 bude nasledovať Monika Soroková, ktorú o 15:30 vystrieda FSk Dubničan. O 16:30 vystúpi FSk Bartošovčan a o 17:00 FSk Lazanka z Hankoviec. Po nich bude nasledovať žrebovanie vianočnej tomboly. O 18:00 si môžete pozrieť vystúpenie Sáry Jarkovej so skupinou a deň o 19:00 zakončí ĽH Muzikanci Raslavicke.

Nedeľný program odštartuje o 13:30 AV Manca zo Sveržova a pokračovať bude o 14:00 FSk Belovežanka. O 15:00 vám úsmev na tvári i vianočnú náladu vyčarujú deti z materských škôl, ktoré budú spievať koledy. Tie o 16:00 vystrieda Duo Mária Chomová a Evelin Hvať. O 16:30 sa predstaví ŽSS Šafolka zo Zlatého a o 17:00 sa môžete tešiť na detský bardejovský spevokol Vinimini. Po ich vystúpení sa aj v tento deň bude žrebovať vianočná tombola. O 18.00 do tanca i do spevu zahrá a zaspieva hudobná skupina Potmehút a program vianočného jarmoku ukončí o 19:00 ĽH Zamiškovci z Kolačkova.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM