Milan Hanzel Šport Krimi

Boxerský šampión zo Slovenska si zavaril: Na krku má obvinenia z dvoch vrážd!

Viacnásobný majster Slovenska a bronzový na majstrovstvách Európy v boxe Rudolf Dydi z Dubnice nad Váhom je obvinený z dvoch mafiánskych vrážd na Cypre. Práve tam je aj uväznený.

Ilustračný obrázok k článku Boxerský šampión zo Slovenska si zavaril: Na krku má obvinenia z dvoch vrážd!
Zdroj: TASR

Konkrétne je niekdajší úspešný športovec umiestnená za mrežami v južnej časti Cypru. Informuje o tom portál Topky.sk s odkazom na cyperské médiá.

Pod iným menom

Práve médiá z tejto ostrovnej krajiny na juhu Európy už viackrát informovali o tom, že slovenský občan sa skrýva pod iným, falošným menom – Miroslav Balažovjech. Práve jeho na Cypre podozrievajú z toho, že sa zaplietol do mafiánskych skupín, ktoré proti sebe „bojujú“. Okrem toho je označovaný aj pri dvoch konkrétnych vraždách, ktoré má mať on na svedomí.

Pôjde pred súd

Rudolf Dydi podľa cyperského portálu www.kathimerini.com.cy sa postaví pred trestný súd v hlavnom meste v Nikózii 5. marca. Na niekdajšieho boxera sú v Európe vydané tri zatykače a ako spomenul portál topky.sk, ide o prípady vydierania, nedovoleného ozbrojovania, lúpeže, krivého obvinenia či marenia spravodlivosti.

Chcel byť stíhaný na slobode

Na Cypre prebieha súdny proces s Rudolfom Dydim už niekoľko dní, spoločne s ďalším obvineným Alexisom Mavromichalisom. Ich obhajca žiadal o prepustenie z väzenia a stíhania na slobode. Čo však súd zamietol. Hlavne pri občanovi Slovenska mal podozrenie, že by sa mohol pokúsiť o útek.

Úspešný boxer je vo väzení
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM