han Krimi

Ohavný MASAKER na Morave má na svedomí policajt: Zastrelil aj dve svoje MALÉ deti!

Celým Českom a Slovenskom otriasol ohavný čin, ktorý sa udial na pohraničí oboch štátov. Išlo o vraždu štyroch ľudí, z toho boli dve deti.

Ilustračný obrázok k článku Ohavný MASAKER na Morave má na svedomí policajt: Zastrelil aj dve svoje MALÉ deti!
Zdroj: Twitter.com/PolicieCZ

O tragickom prípade brutálneho masakru v Rožňove pod Radhoštěm sme vás informovali včera v TOMTO článku.

Nešťastie sa odohralo v okrese Vsetín, teda neďaleko hraníc so Slovenskom. Policajti prišli na miesto činu v stredu (3. 8.) dopoludnia. Dostali oznámenie o vražde. Keď dorazili na danú adresu, neverili a ostali v šoku. Našli až štyri mŕtve telá!

Čo sa stalo?

„V Rožnove pod Radhoštěm práve preverujeme násilný trestný čin, pri ktorom prišli o život dve dospelé osoby a dve malé deti,“ citoval portál tn.cz policajnú hovorkyňu Simonu Kyšnerovú.

Na miesto dorazili aj zdravotnícky záchranári, no tí už len skonštatovali smrť štyroch ľudí. V daný moment polícia ešte nemala motív a ani páchateľa. Neskôr však hromadnú vraždu začala objasňovať.

„Prípad sme predbežne kvalifikovali ako trojnásobnú vraždu. 49-ročný muž zastrelil svoju 35-ročnú družku a svoje deti. Následne zbraň obrátil proti sebe. Jednou z obetí je aj policajtka,“ uviedla česká polícia na Twitteri.

Muži zákona ešte doplnili, že sa jednalo o legálne držanú krátku zbraň.

Zástupca riaditeľa

Muž bol podľa informácii TV Nova zástupcom riaditeľa mestskej polície na Vsetínsku. Ďalšou informáciou je, že jedno z detí malo mať v stredu oslavu šiestich narodenín a druhé malo štyri roky.

Vražda sa stala na ulici ktorá je považovaná za tichú, a na ktorej sa nachádzajú rodinné domy. Neďaleko nich tečie rieka Bečva a pri nej sa nachádza známy skanzen.

„Motív páchateľa stále preverujeme,“ dodala polícia.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM