TOS Lifestyle

Bývalá Kollárova milenka sa ide BIŤ do ringu: Ospravedlní sa Borisovi, ak PREHRÁ?!

Slovensko čaká bizarný boxerský zápas, ktorý si dve influencerky okorenili ešte bizarnejšou stávkou. Do ringu vstupuje exmilenka Borisa Kollára!

Ilustračný obrázok k článku Bývalá Kollárova milenka sa ide BIŤ do ringu: Ospravedlní sa Borisovi, ak PREHRÁ?!
Zdroj: Instagram.com/FIGHT NIGHT CHALLENGE

Ema Ferusová je širšej verejnosti známa predovšetkým z predvolebného obdobia, keď prišla s tvrdením, že ju jej niekdajší milenec a známy slovenský podnikateľ, politik a multiotecko Boris Kollár prinútil ísť dvakrát na potrat.

Teraz sa dostáva na pretras opäť a to kvôli boxerskému zápasu, ktorý ju čaká v apríli budúceho roka.

Ema Ferusová si zmeria sily s inou kontroverznou influencerkou, Lenkou Tejbusovou, a to na podujatí Fight Night Challenge (FNC).

Extra motivácia

Dievčatá podľa médií medzi sebou živia spor zo sociálnych sietí. Dá sa tak predpokladať, že si v ringu nič nedarujú. Napriek tomu si pridali ešte extra motiváciu navyše a uzavreli stávku.

Stalo sa tak počas ich prvého „staredawnu“. Ten sa uskutočnil na poslednej akcii FNC, ktorá vyvrcholila zápasom rapera Moma s bývalým hokejistom Marcelom Hossom.

Lenka Tejbusová podľa portálu Koktejl.sk v aréne navrhla, že ak prehrá, zaplatí Eme nájom a zoženie rodinné starožitné brnenie za desiatky tisíc eur.

Ak vyhrá, Ferusová sa bude musieť verejne ospravedlniť Borisovi Kollárovi za údajné klamstvá, ktoré odzneli na adresu politika. Ema s podmienkami súhlasila.

Vyzvaná Nora

Ak si myslíte, že vás v rámci bizarných zápasov, ktoré v súčasnosti pútajú pozornosť všade vo svete, už nič neprekvapí, tak to pozor. Prostredníctvom svojho Instagramu sa ozval slovenský spevák David Key.

"Vyzývam Noru Mojsejovú, keď povedala, že nič neviem, do Fight night. Je to osobné. Ak prehrám, budem ti doživotne platiť nájomné. Ak prehráš ty, nafoť akty,” prekvapil spevák. Jeho spor s Norou Kabrheľovou odštartoval v televíznej šou Bez servítky.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM