TOS Lifestyle

Oliver zo šou Love Island ŠOKOVAL fanúšikov: Rád sa maľuje, v jeho výbave nechýba ani rúž!

"To nemyslíš vážne?" zareagoval na video Olivera z Love Islandu jeho kamarát a ďalší finalista tejto obľúbenej šou.

Ilustračný obrázok k článku Oliver zo šou Love Island ŠOKOVAL fanúšikov: Rád sa maľuje, v jeho výbave nechýba ani rúž!
Zdroj: Instagram.com/loveislandcs

„Premýšľal som dlho, či s vami toto zdieľať. Je to niečo, čo robím hrozne rád a cítim sa pri tom dobre,“ prihovára sa k fanúšikom vo svojom instagramovom videu mladík z Česka Oliver Průcha, známy predovšetkým z poslednej série československého Love Island, kde stihol zamotať hlavu viacerým ženám.

Vysvetlil, že to robí vo svojom voľnom čase a cíti sa pri tom sám sebou. „Som rád, že som to s vami nazdieľal. A pokojne mi napíšte triky, aby som sa v líčení ešte zlepšil,“ šokuje ďalej Oliver, ktorý sa dočkal rozporuplných reakcií.

Finalista nedávno skončenej reality šou predviedol svoj kozmetický kufrík, ukázal, ako si nanáša make-up, tiene, riasenku či rozjasňovač. Nevynechal dokonca ani rúž.

To nemyslíš vážne?

Na jeho video zareagovali viacerí jeho kolegovia zo spomínanej reality šou. „To nemyslíš vážne?“ napísal Claude. Práve títo dvaja boli počas šou veľkými parťákmi. Vo svojom komentári pritom nepoužil žiadny emotikon. Naopak, dobre sa na tom pobavili ďalší finalisti Sandro či Bruno.

„Hele, vieš sa namaľovať lepšie jak ja,“ zareagovala ďalšia súťažiaca Paulína. „Tak to ma po*er,“ napísala Venis.

Reakcie verejnosti

Jeho video rozprúdilo diskusiu nielen medzi finalistami Love Islandu. A názory sú protichodné. „Prepáč, ale si chlapec alebo dievča? Okej, robíš modeling, ale chalani sa nemaľujú,“ napísala Iveta.

„V Amerike je toto úplne normálne, len tu ťa budú hejtovať, pretože tu sú zaostalí obmedzenci,“ má o stoosemdesiat percent opačný názor Simona.

„Oli, ostatní ťa neberú, ale kašli na nich… Ja s tebou do tej sauny budem stále chodiť, ty drak,“ zľahčil diskusiu David Vitásek, známy taktiež z Love Islandu, ale z iného ročníka tejto reality šou.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM