han Šport Tenis

Bývalá tenistka sa predviedla: TO musíte VIDIEŤ! FOTO

Niekdajšia elitná tenistka Ashley Harkleroadová už dávnejšie zavesila raketu na klinec, no postavu má stále ako aktívna športovkyňa.

Ilustračný obrázok k článku Bývalá tenistka sa predviedla: TO musíte VIDIEŤ! FOTO
Zdroj: instagram

Karanténa-nekaranténa, ale Ashley to neprekáža. Rada provokuje svojich fanúšikov aj teraz prostredníctvom sociálnych sietí.

Nemá čo na seba?

Rodáčka z amerického štátu Georgia, presnejšie z mestečka Rossville, si počas tenisovej kariéry zarobil niečo cez milión dolárov. Takže, ak rýchlo neutráca, malo by jej niečo zostať. Hlavne po tom, čo má za manžela tiež tenistu, Chucka Adamsa, ktorý si tiež, čo-to zarobil počas aktívnej kariéry. Súvisí to však z jej nedávnym statusom na instagrame.

„Šetríme nejaké peniaze na šaty,“ stojí presne napísané na oficiálnom konte Ashley.

Fotka zozadu

Bývalá 39. hráčka sveta vie, že jej telo vyzerá stále skvele. Aj preto sa dala nahovoriť ako jediná tenistka na fotky do pánskeho časopisu Playboy. Spravila tak však po tom, čo prekonala náročnú operáciu, počas ktorej jej cysta ohrozovala život.

Dvojnásobná mama

Ashley má 34 rokov a za sebou dva pôrody, ktoré však na jej postave nezanechali takmer žiadne „následky“. Nepatrí na instagrame medzi populárne devy, veď má „len“ niečo cez 24-tisíc sledovateľov, ale aj tí jej boli vďační, že na nich nezabudla.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM