TOS Lifestyle

Bývalá zamestnankyňa McDonald's: Opýtajte si k hranolkám TOTO, nič chutnejšie ste nejedli!

Bývalá zamestnankyňa McDonald's prezradila tajomstvo, ako zdokonaliť obľúbené hranolky.

Ilustračný obrázok k článku Bývalá zamestnankyňa McDonald's: Opýtajte si k hranolkám TOTO, nič chutnejšie ste nejedli!
Zdroj: Unsplash.com

Podľa austrálskej influencerky, ktorá tvrdí, že je bývalá zamestnankyňa McDonald's, existuje málo známy spôsob, ako zlepšiť chuť obľúbených hranoliek.

V čom tkvie tajomstvo?

„Ak ste to ešte neurobili, musíte to vyskúšať,“ hovorí vo svojom videu na TikToku, ktoré má státisíce zhliadnutí. Odporúča objednať si hranolky s korením, ktoré sa používa pri niektorých burgroch.

„Požiadajte k hranolkám o korenie Angus, je to doslova najlepšia vec,“ tvrdí mladá TikTokerka.

„Ako manažér spoločnosti môžem potvrdiť, že je to naozaj dobré,“ znie v jednom z komentárov pod videom. „Ja aj môj bývalý kolega to takto robíme vždy,“ pridal sa ďalší z radov zamestnancov celosvetovo známeho „mekáča“.

Nevyhovejú všade

Niektorí aktuálni zamestnanci fastfoodu sa čudovali, prečo si ľudia zrazu začali pýtať k hranolkám korenie, ktoré k nim riadne nepatrí. Po tom, čo aj oni narazili na toto virálne video, pochopili.

Mnohí už v komentároch stihli potvrdiť, že to vyskúšali a hranolky chutili úžasne. Jedna zákazníčka však zostala sklamaná. Miestny McDonald's jej totiž nevyhovel.

Nie všetky franšízy splnia zákazníkom toto želanie. „Angus nie je oficiálnou možnosťou v našom jedálnom lístku a bude sa to líšiť od reštaurácie k reštaurácii, či to naše tímy dokážu splniť,“ uviedol zástupca McDonald's pre News.com.au.

Korenie Angus

Toto korenie sa používa najmä pri grilovaní, obzvlášť v rámci dochutenia hovädzieho mäsa. Je navrhnuté tak, aby jeho prirodzené chute ešte viac vynikli.

Zmes sa môže líšiť v závislosti od výrobcu, ale zvyčajne obsahuje zložky ako soľ, čierne korenie, cesnak, cibuľu, papriku, horčicu, koriander a rôzne bylinky. Niektorí výrobcovia pridávajú aj iné ingrediencie pre unikátnejšiu chuť.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM