han Správy Politika

Bývalý premiér má veľký deň: Peter Pellegrini oslavuje 45. narodeniny! FOTO

Expremiér Slovenska a aktuálne líder novej strany Hlas-sociálna demokracia má dôvod na oslavu. Peter Pellegrini sa totiž dožíva 45 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Bývalý premiér má veľký deň: Peter Pellegrini oslavuje 45. narodeniny! FOTO
8
Galéria

Vyzerá to tak, že aktuálny rok 2020 je pre mnohých ľudí rokom zmien, či nových výziev. Môžeme k nim zaradiť aj niekdajšieho premiéra.

Stal sa lídrom

Peter Pellegrini odštartoval rok ešte ako predseda vlády SR, no po voľbách miesto prepustil Igorovi Matovičovi z OĽANO. V júni oznámil, že odchádza zo strany SMER-SD a následne založil novú stranu. Tú s ďalšími bývalými kolegami pomenovali HLAS – SD a stal sa jej lídrom.

Bude oslava?

Kedže 6. októbra 1975 sa Pellegrini narodil v Banskej Bystrici, dnes sa dožíva 45. narodenín. Pripravoval aj nejakú oslavu, keď všade zúri pandémia a prísne opatrenia ohľadom COVID-19? „Nijako neprežívam, že mám 45 rokov. Myslím si, že večer sa stretnem so sestrou a synovcami, pretože asi pôjdeme na nejakú večeru,“ prezradil exkluzívne oslávenec pre portál www.pluska.sk.

Prihovoril sa ľuďom

Popoludní sa však prostredníctvom sociálnej sieti vyjadril aj ku svojim prívržencom. „Od rána od vás dostávam stovky správ. Mať narodeniny je aj vďaka vám mimoriadne príjemné. Ďakujem za vaše priania, kiež by sa mi aspoň niekoľko z nich splnilo,“ napísal Pellegrini na svojom Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM