Monika Hanigovská Magazín

Čaputovej dcéra žiari v novej reklame, na svoju tvár je hrdá: Mám svoju bodku!

Vzbudzuje čoraz väčší záujem! Emma Čaputová sa stala jednou z tvárí známej slovenskej značky. A takto sa vyjadrila o svojom vzhľade!

Ilustračný obrázok k článku Čaputovej dcéra žiari v novej reklame, na svoju tvár je hrdá: Mám svoju bodku!
Zdroj: Facebook.com/Petra Toth

Kariéra Emmy Čaputovej sa začína rýchlo rozbiehať. Začínajúca modelka sa nezľakla ani nedávneho rozruchu okolo Fashion LIVE 2021, a ukazuje naďalej s hrdosťou aj svoje znamienko.

Prezidentkina dcéra sa tentoraz stala jednou z tvárí známej značky, kde predvádza sériu šperkov a silné posolstvo na tričku.

Na fotkách a videu promuje kolekciu šperkov s názvom Krásna, krásna, ktorá je oslavou sily a vnútornej jedinečnosti nežnejšieho pokolenia. Túto myšlienku podčiarkuje aj jej tričko, na ktorom stojí „Krásna, ale“, pričom slovíčko „ale“ ostáva preškrtnuté.

Posolstvo je jednoznačné, krása nemá žiadne pravidlá.

Video dokresľuje hudobná stopa, kde nemožno prepočuť kúsok zo známej ľudovej piesne „krásna, krásna, kde si húsky pásla.“

Všetky sme nádherné

„Niektoré ženy musia byť krásne, aby boli milované. A niektoré musia byť milované, aby boli krásne… Ženy, všetky sme krásne a jedinečné, skúsme konečne držať spolu, tolerovať sa, podporovať sa a pomáhať si. Len spoločnými silami urobíme z nášho sveta krásne miesto,“ okomentovala svoju kampaň a tvorbu samotná šperkárka a dizajnérka Petra Toth na Facebooku.

Čo všetko povedala o kráse Emma Čaputová? A ako sa páči Slovákom jej nový počin v úlohe modelky? Článok pokračuje na druhej strane.

Čo sa deje na Slovensku?

Zdroj: Facebook
Páči sa vám Emma Čaputová v novej kampani na šperky?

nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM