ELA Magazín Ona

Celosvetový úspech pre českú KRÁSKU: Natálie Kočendová vyhrala Top Model of the World!

Naši susedia sa môžu pýšiť ďalším celosvetovým úspechom v kráse žien. Ide o prvý titul pre krásku, ktorá vzišla zo súťaže Miss Czech Republic.

Ilustračný obrázok k článku Celosvetový úspech pre českú KRÁSKU: Natálie Kočendová vyhrala Top Model of the World!
13
Galéria

Natálie Kočendová (22), ktorá je rodáčka z Karvinej, vyhrala medzinárodnú súťaž krásy Top Model of the World 2022. V Egypte zabodovala medzi šesťdesiatimi dievčatami z celého sveta a pozbierala ešte ďalšie dva sprievodné tituly.

Po súťaži otehotnela

„Som šťastná za súťaž a hlavne za Natálku, zvlášť po tom všetkom, čím si musela prejsť,“ povedala Super.cz v slzách šťastia riaditeľka súťaže Taťána Makarenko (32). Pripomenula smutnú udalosť v živote Kočendovej, ktorá prišla o nenarodené bábätko v 6. mesiaci tehotenstva.

To, že krásna blondínka je v očakávaní, vyšlo najavo len dva týždne po finále Českej Miss. Kráska čakala dieťa s uznávaným barberom Lukášom Vlačuhom, ktorý je známy ako Laky Royal. Jeho služby vyhľadávajú viaceré celebrity, aj náš raper Rytmus či zápasník Attila Végh.

Natálie bola aj prvou finalistkou Miss Czech Republic, ktorá predvádzala na milánskom fashion weeku, hneď odtiaľ odletela do Egypta.

„Veľmi sa na to teším, pretože tam je dôležitý hlavne vzhľad, catwalk, natáčanie a fotenie. Myslím si, že to mi ide úplne najviac. Veľmi sa na to preto teším a ako hovoríme s Táňou Makarenko, ideme jedine vyhrať!,“ prezradila v rozhovore pre idnes.cz krátko pred odletom modelka, ktorá si po svojom víťazstve v Miss Czech Republic prešla aj ťažkým životným obdobím, keď vo vysokom štádiu tehotenstva prišla o syna.

„Osobne mi najviac pomohla rodina a priateľ, ktorí ma podporovali a neustále sa ma snažili rozosmiať. Hlavne vďaka tomu som teraz tu,“ povedala pre idnes.cz.

Češky prerazili vo svete

„Drela na sebe, schudla štrnásť kíl, je v životnej frome. Vyhrala aj sprievodné súťaže Miss Sunrise a Miss Best Dresser,“ dodala Táňa, ktorá bola pyšná na druhý z titulov, pretože najlepšie obliekaným dievčaťom súťaže sa Natálie stala aj jej zásluhou. Mala na starosti jej kompletný styling.

Súťaž Top Model of the World je medzinárodnou súťažou krásy, ktorá sa prvýkrát konala v roku 1993. O osem rokov neskôr sa z víťazstva radovala Češka Renata Janečková.

Českú republiku v roku 2006 preslávila vo svete aj Miss Českej republiky a Miss World Taťána Gregor Brzobohatá, rodená Kuchařová. Stala sa prvou víťazkou najstaršej svetovej súťaže krásy z Česka.

Natálie Kočendová, Top Model of The World 222
13
Galéria
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM