Rastislav Búgel Krimi

Chlapec († 15) sa po párty už neprebral: Kamaráti si jeho TELO fotili a zdieľali na internet

Párty tínedžerov sa skončila tragédiou. Po večierku sa už viac neprebral mladý chlapec. Šokujúca bola aj reakcia jeho kamarátov.

Ilustračný obrázok k článku Chlapec († 15) sa po párty už neprebral: Kamaráti si jeho TELO fotili a zdieľali na internet
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Partia mladíkov usporiadala večierok v jednom z rožňavských bytov. „Údajne na ňom nechýbali rôzne druhy omamných látok, po užití ktorých sa už 15-ročný chlapec neprebral,“ píše server noviny.sk.

Hoci sa chlapec ráno nezobudil, záchranárov k nemu jeho kamaráti zavolali až popoludní.

Pomôcť mu už nedokázali

„Na základe volania na tiesňovú linku 155 sme krátko po 13.00 h vyslali na miesto ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci,“ uviedla hovorkyňa ZZS Petra Klimešová.

Záchranári 15-ročnému Miroslavovi pomôcť nedokázali. „Lekár však musel u maloletej osoby konštatovať úmrtie,“ potvrdila smutné správy Klimešová.

Nielen, že chlapcovi jeho kamaráti neposkytli prvú pomoc, navyše na sociálnych sieťach zdieľali fotografiu jeho mŕtveho tela spolu s hanlivým textom!

Predávkoval sa?

Mimo kamier mali Mirovi kamaráti pre TV JOJ povedať, že sa ich kamarát mal predávkovať, pričom na večierku bol alkohol aj iné omamné látky.

„Polícia pracuje aj s verziou, že smrť maloletého môže mať súvis s požitím, resp. aplikáciou neznámej látky, potvrdenie, respektíve vyvrátenie tohto podozrenia je možné až na základe výsledkov znaleckého skúmania, ktorého súčasťou bude aj toxikologické skúmanie, a výsledkov ďalšieho vyšetrovania,“ vraví košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM