han Šport Hokej

Chlipný maskot v NHL? Žena tvrdí, že ju obťažoval a chce mastné odškodné!

Nie nadarmo sa hovorí, že v Amerike je všetko možné. Teraz sa to dokonale potvrdilo, pretože klub hokejovej NHL Los Angeles Kings rieši netradičný problém.

Ilustračný obrázok k článku Chlipný maskot v NHL? Žena tvrdí, že ju obťažoval a chce mastné odškodné!
Zdroj: Instagram.com/baileylakings

Fanúšikov v hľadisku populárneho tíme z Kalifornie, za ktorý hral aj Gáborík, Budaj, Višňovský, či Pálffy, baví maskot lev. Jeho meno znie „Bailey the Lion“. Lenže, teraz mu do smiechu nie je.

Má na krku obvinenie

Samozrejme, v kostýme sa skrýva dotyčný muž Tim Smith, ktorý v Los Angeles Kings zastáva funkciu manažéra prezentácie. Dopustiť sa mal obťažovania, či už počas duelov NHL alebo iných klubových akcií. Ozvala sa bývalá „čírlíderka“, ktorá v klube pracovala od roku 2018, ale neželá si byť menovaná.

Čoho sa dopustil?

Podľa ženy sa Tim Smith alias maskot dopustiť sexuálneho obťažovania ako v rovine verbálnej, tak aj fyzickej. Keď sa na maskota sťažovala vo vedení, údajne dostala výpoveď. Potom sa klub ohradil tým, že sa jej muž ospravedlní a svoje správanie prehodnotí. To sa však nestalo, preto sa obrátila na súd. Teraz žiada od maskota aj klubu odškodné vo výške milión dolárov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM