JAB Rôzne

Čitateľka v rodnom dome vzala do rúk foťák, výsledok stojí za to: 10 vecí zo socíku, ktoré pochopia len tí, čo to zažili :)

So spomienkami na roky minulé sa často spájajú nielen rôzne udalosti, ale aj obyčajné predmety či hračky. Ruku na srdce, našli by ešte sa nejaké z týchto pomaly už dobových vecí aj u vás doma?

Ilustračný obrázok k článku Čitateľka v rodnom dome vzala do rúk foťák, výsledok stojí za to: 10 vecí zo socíku, ktoré pochopia len tí, čo to zažili :)
Zdroj: Dnes24.sk

To bola iná doba! S touto vetou, najmä u úst tých skôr narodených, sa určite neraz stretli mnohí z nás. Doba je preč, niečo po nej ale predsa zostalo. Niektoré predmety, ktoré bývali v osemdesiatych rokoch dvadsiateho storočia vecami dennej potreby, už dnes mladšej generácii môžu pripomínať múzejné exponáty.

Spomienky na časy dávno minulé ale môžeme nájsť v niektorých domácnostiach dodnes. Či už v podobe retro dekorácií, starej dobrej detskej stavebnice alebo porcelánu, ktorý stál pyšne naleštený za sklami obývačkovej steny.

Jednej z našich čitateliek sa podarilo zvečniť celú zbierku artefaktov, ktoré bývali povinnou výbavou nejednej domácnosti. Natrafila na ne vo svojom rodnom dome a neváhala brať do rúk fotoaparát. Len pre zaujímavosť, niektoré z týchto vecí majú už takmer štyridsať rokov. Oprášte spomienky, čo z tohto ste mávali doma aj vy? Alebo ešte stále máte? :)

Pozrite si fotografie v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

V lekárni si zapisujú vtipné príhody a tieto stoja fakt za to: Zážitky, z ktorých sa budete ešte dlho smiať

Vlekári vyšli s pravdou von: Príbehy zo svahov, z ktorých sa budete pučiť od smiechu

Kaliňák si urobil osobnú hitparádu najlepších názvov našich dedín: Rebríček, na ktorý len tak nezabudnete :)

Predmety z čias dávno minulých... Našli by sa ešte aj u vás?
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM