Aktualizované Krimi

Čo sa to deje?! Hrôza v Snine pokračuje, v jednom z bytov našli už TRETIE mŕtve telo!

Len v sobotu mestom otriaslo objavenie tiel dvoch mužov, pričom jeden z nich bol podľa polície príslušníkom finančnej správy.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa to deje?! Hrôza v Snine pokračuje, v jednom z bytov našli už TRETIE mŕtve telo!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Banskobystrický kraj

V jednom z bytov na Sídlisku Komenského v Snine vyniesli v nedeľu ďalšiu mŕtvu osobu. Informoval o tom portál Startitup.sk.

Podľa slov hovorcu KR PZ v Prešove Daniela Džobanika išlo o samovraždu. „Obeťou má byť muž, ktorý mal psychické problémy,“ píše portál.

Ako Džobanik doplnil, obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť v dôsledku udusenia, a ako prvotnú príčinu smrti nebohého určil úmyselné sebapoškodenie.

K zisteniu presnej príčiny smrti bola nariadená pitva nebohého.

„Tento prípad vyšetruje Obvodné oddelenie PZ Snina, v prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a naďalej sú vykonávané procesné úkony,“ dodal hovorca.

Tri telá za víkend

Na situácii je zarážajúce to, že ide už o tretí prípad mŕtvej osoby v tomto meste za jediný víkend.

Len v sobotu 8. júla mestom otriasla udalosť objavením dvoch mŕtvych mužov, pričom jeden z nich bol podľa polície príslušníkom finančnej správy. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu.

„Prípad prevzal vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby vzhľadom na vecnú príslušnosť na základe prvotných informácií,“ uviedla v sobotu hovorkyňa ministerstva vnútra Zuzana Eliášová.

„Polícia na prípade koná nepretržite od sobotňajšieho popoludnia. Sú zaisťované stopy, ako aj ďalšie dôkazy, ktoré sa následne priebežne vyhodnocujú, respektíve budú podrobené znaleckému skúmaniu,“ uviedla k téme prešovská polícia.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

AKTUALIZÁCIA:

Podľa slov hovorcu Džobanika však zatiaľ nebol preukázaný súvis medzi týmito dvomi prípadmi. „Polícia v oboch prípadoch vedie samostatné konania, na ktorých sa intenzívne pracuje a vykonávajú sa všetky potrebné úkony. Na základe doposiaľ zisteného skutkového stavu a prebiehajúcich úkonov, zatiaľ vzájomná súvislosť oboch tragických udalosti zistená nebola,“ uviedol Džobanik.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM