Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Ďalší ŠIALENEC za volantom. V Čadci ZMIETOL mamičku s dvomi deťmi! A zase NAFÚKAL!

Slovensko sa ešte stále otriasa z tragédie na Zochovej ulici a už prichádza správa o ďalšej nehode, kedy auto zrazilo chodcov.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší ŠIALENEC za volantom. V Čadci ZMIETOL mamičku s dvomi deťmi! A zase NAFÚKAL!
7
Galéria

V Čadci zrazil vodič v stredu popoludní ľudí na chodníku. Žilinská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti. Ako ozrejmili policajti, za volantom sedel 37-ročný vodič, ktorý nafúkal 1,79 promile.

Vodič šiel v smere od obce Raková do Čadce. Následne s autom vyletel na chodník a zrazil matku s dvomi deťmi.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že vodič viedol osobné auto Peugeot. Z doposiaľ presne nezistených príčin v smere jazdy prešiel vozidlom na chodník, kde došlo k stretu s chodkyňou a dvoma maloletými deťmi,“ upresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

„Po dopravnej nehode bola chodkyňa s deťmi aj vodič motorového vozidla prevezení na ošetrenie do nemocnice,“ uvádzajú nateraz policajti.

Zranených hospitalizovali

„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorí ošetrili a do nemocnice previezli dve dospelé osoby a dieťa. Viac detailov k zásahu nemôžem nateraz poskytnúť,“ uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová.

Podľa riaditeľa Kysuckej nemocnice v Čadci Martina Šenfelda hospitalizovali po nehode s odreninami, pomliaždeninami a tržnými ranami matku s jedným dieťaťom a vodiča auta. „Dieťa je hospitalizované na detskej JIS a momentálne absolvuje ďalšie vyšetrenia, matka je hospitalizovaná s pomliaždeninami dolnej končatiny. Šofér mal pomliaždeniny a odreniny a momentálne tiež absolvuje vyšetrenia,“ do­dal.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Nehoda v Čadci
7
Galéria

Zostaňte v obraze! Ďalšie aktuálne správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM