ELA Správy Zo Slovenska

Ďalší ŠOK z TA3! Končí moderátor politickej relácie Richard Dírer

Ďalšia televízna politická relácia prichádza o svojho moderátora. Pred časom skončila Jana Krescanko Dibáková v TV JOJ, teraz končí známa tvár spravodajskej TA3.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší ŠOK z TA3! Končí moderátor politickej relácie Richard Dírer
Zdroj: Instagram.com/rishki_ta3

Oľga Dúbravská začiatkom mája oznámila, že končí vo vedení TA3 ako dlhoročná šéfka komunikácie a strategického rozvoja média.

Koniec druhého politického moderátora

Prijala miesto v kancelárii vicepremiéra pre plán obnovy Petra Kmeca na pozíciu riaditeľky odboru komunikácie a aplikácie behaviorálnych princípov.

Zo spravodajskej televízie TA3 teraz odchádza aj známy moderátor relácie V politike Richard Dírer.

Je to už druhá významná tvár tohto druhu relácie, ktorú tvárou v tvár politikom už neuvidíme. Pred časom ohlásila odchod Krescanko Dibáková, ktorá po 22 rokoch zatvorila dvere v komerčnej televízii JOJ, kde moderovala Na hrane.

Opäť koniec

„Uplynulá nedeľa bola poslednou, v ktorú som moderoval reláciu V politike. S televíziou TA3 sme sa dohodli na ukončení spolupráce,“ oznámil na sociálnej sieti Instagram Richard Dírer.

Moderátorovi je jasné, že ľudí zaujíma, prečo sa z TA3 porúča. „Rád by som Vás však požiadal o pochopenie, že si po tých rokoch najskôr potrebujem „vyvetrať“ hlavu. Príprava a moderovanie politických diskusií vždy dali zabrať, no najmä posledné týždne a mesiace boli pre mňa náročné, nielen ale aj vzhľadom na spoločenskú situáciu, ktorá okolo nás panuje,“ prezradil Dírer, ktorý nateraz ešte nevie, čo bude robiť.

„Hoci v tejto chvíli netuším, čo budem robiť, v dvoch veciach mám jasno: 1. aby sme predišli konšpiráciám, nemám namierené do politiky 2. v tejto chvíli síce médiá opúšťam, nezávislosť, sloboda médií a slova zostane navždy pre mňa kľúčovou hodnotou, na ktorej som trval, a ktorú som mohol po celý čas V politike vyznávať,“ dodal moderátor.

Z relácie V politike sa v novembri minulého roka stiahol aj Rastislav Iliev. Práve s príchodom oboch výrazne vzrástol záujem o hlavnú politickú diskusiu televízie TA3 V politike, v ktorej už obaja skončili a pred dvoma rokmi sa vrátili.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM